![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben 9550 2,8 Ghz işlemci ve yeni anakart Gigabayt P43C-DS3 dört yeni bir Core 2 aldım.
Benim bilgisayar ve i kontrol üzerindeki tüm correctlly kurulu bu yüklü. Şimdi, i benim bilgisayar çevirmek, o bölümü gelir i bilgisayar ve daha sonra sıkışmış .... veya ne var Eğer BIOS gitmek yükleme hakkında bilgi bazı saniye kendi sıkışmış çok sonra ... ve bazen onun sadece yeniden yapmak ... . Biri bana lütfen yardım edebilir? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Windows yükleme veya yapmak değil denemek bu kadar mı?
|
|||
|
|||
|
O kadar elde dont ...
U bir grafik (otobüs bilgileri / dev / fun..etc), bilgisayar ile ilgili de bilgi üreten? onun takılıp orada, ve son satırı olan "ACPI Denetleyicisi" .. |
|
|
|||
|
|||
|
İşlemci ve doğru monte heatsink mi? Size termal yapıştırın kullanmak mı? Gibi aşırı olabilir Sesler. BIOS da yeniden deneyin.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am tahmin sizin veya yüklü / yeni donanım ekledikten sonra mı? Gibi donanım okumaya çalışıyorum Sesler bu disk veya böyle, Eğer taze bir yeni veya yüklü / sonra sonra emin tüm bağlantı ayarlanır, ön panel konektörleri vb JFP1 doğru yapmak yeni mobo ve cpu ekleyerek var orada isnt JFP2 Eğer yeniden yüklemek ya didnt olduğunu / ardından bu işi yaparken önce CMOS sıfırlamak için emin değil.
|
|||
|
|||
|
Dışında, bu bir BIOS durdurmak bile ilk ne sanılmaktadır, Windows dışında başlar.
|
|
|
|||
|
|||
|
i, tüm bağlantı kontrol CMOS ... ve hala hiçbir şey flashed. Ve i yeni ya yüklü didnt / s
|
|
|
|||
|
|||
|
Mobo, CPU, PSU, 1 RAM stick ve Teknede Gfx veya Gfx kartı dışında herşeyi kaldırın.
Yok! Güç düğmesi, hiçbir tahrik, hiçbir ekleme-kartlar dışında Ön panel bağlantıları. Ne olur? |
|
|
|||
|
|||
|
REINSTALL didnt / yeni bir XP veya Vista yeni anakart ve cpu yükledikten sonra yüklemek ile formatı HDD? Eğer bu doğru okuma pm ve didnt söyledi mi? , Sonra bu yüzden açılış geçti elde cant düşünüyorum.
, Işletim sistemini yeniden yüklemeniz gerekir. Windows başka bilgisayar alışkanlık önyükleme. çünkü HDD hala kurulum ve sürücüler için eski anakart ve yonga seti vb yüklüyse Ve sonra sonra sadece açılış ve normal bir yeniden yap. Sadece başka bir gün, yeni bir anakart ve bu wouldnt önyükleme, i koymak aynı sorunu vardı işlemci Tak ve ancak da o zaman yeni bir sizin o kurmak ile HDD yeniden biçimlendirmek için yeni bir anakart yüklemek var / s |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|