менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Нова материнська плата і процесор і не працює ..

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 лютого 2009, 03:37
Нові члени групи

Я купив новий Core 2 Quad 9550 2,8 ГГц і нової материнської плати Gigabyte P43C-DS3.
Я встановив його на своєму комп'ютері, і я перевірив, що всі встановлені correctlly.
Тепер, коли я вмикаю свій комп'ютер, він приходить до тієї частини, що завантаження інформації про те, що я маю на комп'ютер, а потім застряг .... Або якщо я піду в BIOS своїх застрягли там через кілька секунд ... а іноді й просто робити перезавантаження ... .
Хтось може мені допомогти, будь ласка?
Old 21 лютого 2009, 03:43
Адміністратор групи

Чи підтримує Windows спробі завантажити або ви не дійти до цього?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 21 лютого 2009, 03:55
Нові члени групи

I Dont зайти так далеко ...
U знаю, що діаграми (автобус / Dev / fun .. etc), коли він збору інформації про комп'ютер? тому його застрягли там, і останній рядок його "ACPI Controller" ..
Old 21 лютого 2009, 05:27
Адміністратор групи

Є процесор і радіатор встановлений правильно? Чи використали ви термопасти? Схоже, це може бути перегрів. Спробуйте також скидання BIOS.
Old 21 лютого 2009, 05:39
Донор групи

Am гадати ви встановили ваш O / S раз після додавання нового устаткування? Звучить так, якщо його намагаються прочитати з обладнання, хіба є на диску або такий: якщо ви щойно встановленої нової O / S після додавання нових системних плат і процесорів переконайтеся, що встановлені всі зв'язки з правильним, на передній панелі роз'ємів і т.д. JFP1 JFP2 якщо це ви перевстановіть Didn't O / S переконайтеся, щоб перевстановити CMOS, перш ніж робити це.

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 21 лютого 2009, 05:55
Адміністратор групи

Ось що я перший погляд, окрім цього, є припинення BIOS, Windows починається далі.
Old 21 лютого 2009, 06:01
Нові члени групи

Я перевірив всі зв'язки, промайнула CMOS ... і ще нічого. І я Didn't встановлений новий O / S
Old 21 лютого 2009, 06:13
Адміністратор групи

Видалити всі, крім системних плат, процесори, блоки живлення, ОЗУ 1 палицю і бортового GFX або GFX карта.

Ніщо інше! Ні Роз'єми на передній панелі, крім вимикача харчування, ні дисків, ні додаткових карток.

Що відбувається?
Old 21 лютого 2009, 12:38
Донор групи

Ви Didn't перевстановити / формат жорсткого диску з новою установкою XP або Vista після встановлення нової материнської плати і процесора? Якщо я читав це право, а ви сказали, Didn't? , То я думаю, що це, чому ви отримаєте нахиляє пройшло завантаження.

Вам доведеться перевстановити операційну систему. В іншому випадку завантаження комп'ютера зазвичай у вікна. тому що ваш жорсткий диск ще і установка драйверів для вас старий чіпсет материнської плати і т.д.

Виконайте переустановку, а потім він буде завантажуватися як зазвичай після цього.

Просто другий день я була тією ж проблемою, я поклав в нову материнську плату і Wouldnt завантаження, я думаю, процесор Plug і грати, але якщо ви встановите нову материнську плату, а то вам необхідно переформатувати ваш жорсткий диск з нової установки вашого O / S
Old 21 лютого 2009, 12:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Ось що я перший погляд, окрім цього, є припинення BIOS, Windows починається далі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.