![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив новий Core 2 Quad 9550 2,8 ГГц і нової материнської плати Gigabyte P43C-DS3. Я встановив його на своєму комп'ютері, і я перевірив, що всі встановлені correctlly. Тепер, коли я вмикаю свій комп'ютер, він приходить до тієї частини, що завантаження інформації про те, що я маю на комп'ютер, а потім застряг .... Або якщо я піду в BIOS своїх застрягли там через кілька секунд ... а іноді й просто робити перезавантаження ... . Хтось може мені допомогти, будь ласка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи підтримує Windows спробі завантажити або ви не дійти до цього?
| |||
| |||
| I Dont зайти так далеко ... U знаю, що діаграми (автобус / Dev / fun .. etc), коли він збору інформації про комп'ютер? тому його застрягли там, і останній рядок його "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Є процесор і радіатор встановлений правильно? Чи використали ви термопасти? Схоже, це може бути перегрів. Спробуйте також скидання BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am гадати ви встановили ваш O / S раз після додавання нового устаткування? Звучить так, якщо його намагаються прочитати з обладнання, хіба є на диску або такий: якщо ви щойно встановленої нової O / S після додавання нових системних плат і процесорів переконайтеся, що встановлені всі зв'язки з правильним, на передній панелі роз'ємів і т.д. JFP1 JFP2 якщо це ви перевстановіть Didn't O / S переконайтеся, щоб перевстановити CMOS, перш ніж робити це.
| |||
| |||
| Ось що я перший погляд, окрім цього, є припинення BIOS, Windows починається далі. |
|
| |||
| |||
| Я перевірив всі зв'язки, промайнула CMOS ... і ще нічого. І я Didn't встановлений новий O / S |
|
| |||
| |||
| Видалити всі, крім системних плат, процесори, блоки живлення, ОЗУ 1 палицю і бортового GFX або GFX карта. Ніщо інше! Ні Роз'єми на передній панелі, крім вимикача харчування, ні дисків, ні додаткових карток. Що відбувається? |
|
| |||
| |||
| Ви Didn't перевстановити / формат жорсткого диску з новою установкою XP або Vista після встановлення нової материнської плати і процесора? Якщо я читав це право, а ви сказали, Didn't? , То я думаю, що це, чому ви отримаєте нахиляє пройшло завантаження. Вам доведеться перевстановити операційну систему. В іншому випадку завантаження комп'ютера зазвичай у вікна. тому що ваш жорсткий диск ще і установка драйверів для вас старий чіпсет материнської плати і т.д. Виконайте переустановку, а потім він буде завантажуватися як зазвичай після цього. Просто другий день я була тією ж проблемою, я поклав в нову материнську плату і Wouldnt завантаження, я думаю, процесор Plug і грати, але якщо ви встановите нову материнську плату, а то вам необхідно переформатувати ваш жорсткий диск з нової установки вашого O / S |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|