по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Нова дънна платка - не екрана изход

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 май 2008, 11:00
Член Група

Default Нова дънна платка - не екрана изход

Здравейте, Аз просто си инсталирали нови Asus M2N-SLI лукс и аз не се получи някоя снимка на моя екран. Графична карта (8600 GTS) е включен в правилно.

Всяко нещо, то звучи като ботуши и всички фенове и всичко е включено. Всички свещи са по-правилно.

Im познае своето общо с шофьорите / настройките на BIOS, но тъй като аз не екран Аз нямам какво да погледна.

Всичко е работил преди и М / Б е ново.

Моля, помогнете!
Old 8ми май 2008 г., 11:13
Член Група

Добре проблем сортирани. След като прочетете няколко предишни постове открих беше RAM свързани.

На моя стар m / B I може да използвате 4 х 1GB залепва на XP 32-битов (макар че само открит 3.5gb). Взех една за да се видят и сега ботуши.

Всяка конкретна причина, поради която този m / B само обича <4GB с тази операционна система?
Old 8ми май 2008 г., 11:47
Член Група

Имаш нужда от 64bit OS да използва цялото 4GB, 32bit OS на DONT открият повече от 3-3.5GB на овена.
Old 8ми май 2008 г., 13:30
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Axegrinder View Post
Имаш нужда от 64bit OS да използва цялото 4GB, 32bit OS на DONT открият повече от 3-3.5GB на овена.
Да, но това shoudn't го пауза и нищо не показва на екрана. Евентуално по-вероятното обяснение, че стик ви извади случи да бъде повреден. Може би не се нуждаете от нова, аз се чудех защо ми стар лаптоп не би обувка когато открих една малка част от микроскопични споявам shorting изложени 2 на закрепване на овена чип ... Остържат я с нож и всички на глобата се сега!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Spdif Изходна пелтечене navnut Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 31 Юли 2009 16:34
SPDIF изход не работи? maze21 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 13 Юни 2009 01:12
Не може да се получи миналото на дънната изпръсквам екрана MSI P7N Diamond част 2 alfred01 Процесори, дънни платки & RAM 0 30 Май 2009 08:02
Изходна наркоман Графика на карти & Монитори 7 6 януари 2008 05:12
DVI-D изход Кугър Графика на карти & Монитори 6 29 май 2007 г. 03:41
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc