![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám nainstalované jen můj nový Asus M2N-SLI Deluxe a nemám si na obrázek o mé obrazovce. Grafická karta (8600 GTS) je zapojen do správně. Každá věc, zvuky líbí boty a všechny fanoušky a vše je zapnutá. Všechny svíčky jsou správně. Im odhad jeho dělat s řidiči / nastavení BIOSu, ale protože nemám na obrazovce jsem se podívat na nic. Vše dělal před a m / b je nového. Prosím pomozte! |
|
| |||
| |||
| Ok problém setříděno. Po přečtení několika předchozích míst jsem objevil bylo RAM související. ![]() Na mém starém m / b jsem mohl používat 4 x 1gb hole na XP 32-bit (ačkoliv je to pouze odhalené 3,5gigabajt). Vzal jsem jeden z vidět a teď boty. Žádný zvláštní důvod, proč by tato m / b jen rád <4 GB s tímto OS? |
|
| |||
| |||
| Potřebujete 64bit OS využívat celé 4 GB., 32bit OS je dont odhalit více než 3 až 3,5 gigabajty paměti RAM. |
|
| |||
| |||
| Jo, ale to shoudn't způsobit to zlomit, a ne něco ukázat na obrazovce. Možná i více pravděpodobné vysvětlení, že dřevo se stalo se vám to být vadné. Možná není potřeba nový, byl jsem přemýšlela, proč můj starý notebook nebude boot, když jsem nalezl drobné mikroskopické kousek pájky zkrat na 2 piny na ram čip ... Škrábaný ho s nožem a vše v pořádku, hned! |