![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, μόλις εγκατασταθεί το νέο μου Asus M2N-SLI Deluxe και δεν φέρει οποιαδήποτε εικόνα για την οθόνη μου. Κάρτα γραφικών (8600 GTS) είναι συνδεδεμένο σωστά. Κάθε πράγμα θα ακούγεται σαν μπότες μέχρι και όλους τους οπαδούς και τα πάντα είναι ενεργοποιημένη. Όλα τα βύσματα είναι σωστά. Im μαντέψουν τη σχέση με τους οδηγούς / BIOS, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω καμία οθόνη δεν έχω τίποτα να δούμε. Τα πάντα λειτουργούσε και πριν από την m / b είναι νέα. Παρακαλώ βοηθήστε! |
|
| |||
| |||
| Ok πρόβλημα ταξινομημένο. Μετά την ανάγνωση μερικές προηγούμενες θέσεις ανακάλυψα ότι ήταν σχετικές RAM. ![]() Από παλιό μου m / b μου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει 4 x 1GB ράβδοι για XP 32-bit (αν και μόνο εντοπίστηκαν 3.5gb). Πήρα μία για να δείτε και το τώρα μπότες. Κάθε ειδικός λόγος για αυτό το m / b θέλει μόνο <4GB με αυτό το OS; |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεσαι 64bit OS να χρησιμοποιούν το σύνολο 4GB, 32bit OS της dont εντοπίσει πάνω από 3-3.5GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά ότι shoudn't να την κάνουν να σπάσει και να μην δείξει τίποτα στην οθόνη. Πιθανόν μια πιο πιθανή εξήγηση ότι το ραβδί που πήρες αναφέρονται έτυχε να είναι ελαττωματικό. Ίσως δεν χρειάζεται μια νέα? Αναρωτιόμουν γιατί παλιό μου laptop δεν θα εκκίνησης όταν βρήκα ένα πολύ μικρό κομμάτι της μικροσκοπικής κολλήσεων shorting out 2 του ακίδες ζευγαρώσει τσιπ ... Ξυσθεί καταφέρατε με ένα μαχαίρι και το καλό όλων μας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υλοποίηση Spdif τραυλίζω | navnut | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 31 Ιουλ 2009 16:34 |
| SPDIF εξόδου δεν λειτουργεί; | maze21 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 13 Ιουν 2009 01:12 |
| Μπορεί να μην ξεπεράσουμε την μητρική πλακέτα οθόνη MSI P7N Diamond μέρος 2 | alfred01 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 30 Μαΐου 2009 08:02 |
| Υλοποίηση | εθισμένος | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 6 Jan 2008 05:12 |
| DVI-D Output | Κούγκαρ | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 29 Μαΐου 2007 03:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |