manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Nova matična ploča - nema zaslon output

Reply

Thread Tools
Old 8. svibanj 2008, 11:00
Member Group

Default Nova matična ploča - nema zaslon output

Hi, imam instaliran samo moj novi Asus M2N-SLI Deluxe i JA dont 'dobiti bilo koju sliku na mom ekranu. Grafičkom karticom (8600 gts) priključen na odgovarajući način.

Svaka stvar zvuči kao da čizme i sve fanove i sve je uključeno. Svi su u utikači ispravno.

Im guessing njegove veze s vozačima / postavke BIOS-a, ali pošto sam ne ekran sam ništa za pogledati.

Sve je prije i na radno m / b je novo.

Please help!
Old 8. svibanj 2008, 11:13
Member Group

Ok problem redaju. Nakon čitanja nekoliko prethodnih postova sam otkrio da je u svezi RAM.

Na moj stari m / b JA mogao iskoristiti 4 x 1GB palicama na XP 32-bitni (iako to samo detektirali 3.5gb). Ja uzeo jedan i vidjeti ga sada čizme.

Bilo kojeg razloga zašto to m / b samo voli <4GB sa ovaj OS?
Old 8. svibanj 2008, 11:47
Member Group

Trebate 64bit OS koristiti cijeli 4GB, 32bit OS's dont detektirati više od 3-3.5GB RAM-a.
Old 8. svibanj 2008, 13:30
Member Group

Quote:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Trebate 64bit OS koristiti cijeli 4GB, 32bit OS's dont detektirati više od 3-3.5GB RAM-a.
Da, ali da ga uzrokuje shoudn't slomiti i neće ništa pokazati na ekranu. Možda još vjerojatnije objašnjenje da ste uzeli stick out dogodilo da se neispravan. Možda nije potrebno novo; pitate zašto mi je moj stari laptop nece boot kad sam našla sićušne mikroskopske komad lemni kratko out 2 od kočiće na ovnu okrhnuti ... Scraped se sa nožem i sve je u redu u aukciji!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Izlazna Spdif mucanje navnut Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 31. srpnja 2009 16:34
SPDIF izlaz ne radi? maze21 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 13. lipnja 2009 01:12
Ne može dobiti mimo uprskati zaslon matična ploča MSI P7N Diamond 2. dio alfred01 CPU, Matične ploče i RAM 0 30. svibanj 2009 08:02
Izlaz narkoman Graphics Cards & Monitors 7 6. siječanj 2008 05:12
DVI-D izlaz Kuguar Graphics Cards & Monitors 6 29. svibanj 2007 03:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.