![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, imam instaliran samo moj novi Asus M2N-SLI Deluxe i JA dont 'dobiti bilo koju sliku na mom ekranu. Grafičkom karticom (8600 gts) priključen na odgovarajući način. Svaka stvar zvuči kao da čizme i sve fanove i sve je uključeno. Svi su u utikači ispravno. Im guessing njegove veze s vozačima / postavke BIOS-a, ali pošto sam ne ekran sam ništa za pogledati. Sve je prije i na radno m / b je novo. Please help! |
|
| |||
| |||
| Ok problem redaju. Nakon čitanja nekoliko prethodnih postova sam otkrio da je u svezi RAM. ![]() Na moj stari m / b JA mogao iskoristiti 4 x 1GB palicama na XP 32-bitni (iako to samo detektirali 3.5gb). Ja uzeo jedan i vidjeti ga sada čizme. Bilo kojeg razloga zašto to m / b samo voli <4GB sa ovaj OS? |
|
| |||
| |||
| Trebate 64bit OS koristiti cijeli 4GB, 32bit OS's dont detektirati više od 3-3.5GB RAM-a. |
|
| |||
| |||
| Da, ali da ga uzrokuje shoudn't slomiti i neće ništa pokazati na ekranu. Možda još vjerojatnije objašnjenje da ste uzeli stick out dogodilo da se neispravan. Možda nije potrebno novo; pitate zašto mi je moj stari laptop nece boot kad sam našla sićušne mikroskopske komad lemni kratko out 2 od kočiće na ovnu okrhnuti ... Scraped se sa nožem i sve je u redu u aukciji! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izlazna Spdif mucanje | navnut | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 31. srpnja 2009 16:34 |
| SPDIF izlaz ne radi? | maze21 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 13. lipnja 2009 01:12 |
| Ne može dobiti mimo uprskati zaslon matična ploča MSI P7N Diamond 2. dio | alfred01 | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 30. svibanj 2009 08:02 |
| Izlaz | narkoman | Graphics Cards & Monitors | 7 | 6. siječanj 2008 05:12 |
| DVI-D izlaz | Kuguar | Graphics Cards & Monitors | 6 | 29. svibanj 2007 03:41 |
| Thread Tools | |
| |