kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Új alaplap - nem képernyő kimenet

Reply

Téma eszközök
Old 8. május 2008, 11:00
Csoport tagja

Default Új alaplap - nem képernyő kimenet

Szia, én csak beiktatott új Asus M2N-SLI Deluxe és nem kapok semmilyen képet én képernyőn. Grafikus kártya (8600 GTS), megfelelően van csatlakoztatva.

Minden dolog hangzik el csizmák és a rajongók és minden be van kapcsolva. Minden dugók vannak helyesen.

Im a találgatás, hogy a járművezetők / BIOS beállítások, de mivel nincs képernyőn van mit nézni.

Minden dolgozó előtt és az M / b új.

Kérem, segítsen!
Old Május 8. 2008, 11:13
Csoport tagja

Ok probléma válogatni. Elolvasása után néhány korábbi hozzászólások rájöttem, hogy a RAM kapcsolódik.

A régi m / b Lehetnél 4 x 1 GB sticks on XP 32-bit (bár csak észlelt 3.5gb). Én egyet látni, és ez most csizmát.

Minden különösebb ok, amiért ezt m / b csak szeret <4GB ennek OS?
Old Május 8. 2008, 11:47
Csoport tagja

Szüksége van egy 64bit OS használni az egész 4GB, 32bit OS's dont kimutatására több mint 3-3.5GB RAM.
Old 8. május 2008, 13:30
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Szüksége van egy 64bit OS használni az egész 4GB, 32bit OS's dont kimutatására több mint 3-3.5GB RAM.
Igen, de ez shoudn't oka, hogy szünet, és nem mutat semmit a képernyőn. Lehetőség szerint nagyobb a valószínűsége a magyarázat, hogy a bot meg kivetted történt a hiba. Lehet, hogy nem kell egy új, Csodálkoztam, hogy miért régi laptop nem indítható, ha találtak egy apró mikroszkopikus darab solder rövidzár ki 2 a csapok a RAM-chip ... Lekaparták le a kést, és minden rendben van most!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.