![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én csak beiktatott új Asus M2N-SLI Deluxe és nem kapok semmilyen képet én képernyőn. Grafikus kártya (8600 GTS), megfelelően van csatlakoztatva. Minden dolog hangzik el csizmák és a rajongók és minden be van kapcsolva. Minden dugók vannak helyesen. Im a találgatás, hogy a járművezetők / BIOS beállítások, de mivel nincs képernyőn van mit nézni. Minden dolgozó előtt és az M / b új. Kérem, segítsen! |
|
| |||
| |||
| Ok probléma válogatni. Elolvasása után néhány korábbi hozzászólások rájöttem, hogy a RAM kapcsolódik. ![]() A régi m / b Lehetnél 4 x 1 GB sticks on XP 32-bit (bár csak észlelt 3.5gb). Én egyet látni, és ez most csizmát. Minden különösebb ok, amiért ezt m / b csak szeret <4GB ennek OS? |
|
| |||
| |||
| Szüksége van egy 64bit OS használni az egész 4GB, 32bit OS's dont kimutatására több mint 3-3.5GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Igen, de ez shoudn't oka, hogy szünet, és nem mutat semmit a képernyőn. Lehetőség szerint nagyobb a valószínűsége a magyarázat, hogy a bot meg kivetted történt a hiba. Lehet, hogy nem kell egy új, Csodálkoztam, hogy miért régi laptop nem indítható, ha találtak egy apró mikroszkopikus darab solder rövidzár ki 2 a csapok a RAM-chip ... Lekaparták le a kést, és minden rendben van most! |