פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

חדשות לוח האם - לא מסך פלט

Reply

שרשרת כלים
Old 8 במאי 2008, 11:00
חבר קבוצת

Default חדשות לוח האם - לא מסך פלט

היי, יש לי רק מותקן החדש שלי ASUS M2N-SLI Deluxe ואני לא מקבל את כל התמונה על המסך. כרטיס המסך (8600 gts) הוא פקוק בתוך כראוי.

כל דבר זה נשמע כאילו את המגפיים וכל אוהדי והכל מופעלת. כל plugs נמצאים כראוי.

Im ניחוש שלה לעשות עם נהגים / הגדרות ה-BIOS אבל מאז אין לי שום דבר על המסך יש לי להסתכל.

הכל היה עובד לפני ואת ז / ב 'החדש.

אנא עזור!
Old 8 במאי 2008, 11:13
חבר קבוצת

בעיה בסדר מיון. לאחר קריאת כמה הודעות קודמות גיליתי שזה קשור זיכרון RAM.

ביום ז הישן שלי / אני יכול להשתמש ב 4 x 1GB מקלות על XP 32 סיביות (למרות שזה רק זוהה 3.5gb). לקחתי את אחד לראות את זה עכשיו ואת המגפיים.

כל סיבה מסוימת למה זה ז / b רק אוהב <4GB עם מערכת הפעלה זו?
Old 8 במאי 2008, 11:47
חבר קבוצת

אתה צריך מערכת הפעלה 64bit כדי להשתמש בכל 4GB, 32bit OS dont לאתר של יותר מ 3-3.5GB של ראם.
Old 8 במאי 2008, 13:30
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Axegrinder View Post
אתה צריך מערכת הפעלה 64bit כדי להשתמש בכל 4GB, 32bit OS dont לאתר של יותר מ 3-3.5GB של ראם.
כן, אבל זה shoudn't לגרום לשבור אותה ולא מראים שום דבר על המסך. ואולי הסבר יותר סביר להניח כי נדבק לך הוצאתי קרה להיות פגום. אולי לא צריך אחד חדש, אני תהיתי מדוע הנייד הישן שלי לא היו בעת האתחול מצאתי מיקרוסקופיים זעירים פרוסת לחם shorting out של 2 מספרי זיהוי אישיים על רם צ 'יפס ... מגורד אותה עם סכין והכל בסדר עכשיו!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
פלט Spdif לגמגם navnut סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 31 יולי 2009 16:34
פלט SPDIF לא עובדת? maze21 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 13 יוני 2009 01:12
האם לא מצליח לעבור את המסך ללוח האם לנתז MSI P7N Diamond חלק 2 alfred01 CPUs, Motherboards & RAM 0 ה -30 במאי 2009 08:02
פלט מכור כרטיסי מסך & Monitors 7 6 ינואר 2008 05:12
DVI-D פלט פומה כרטיסי מסך & Monitors 6 29 מאי 2007 03:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.