![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš ką tik įdiegta mano naują ASUS M2N-SLI Deluxe ir aš negaunu jokių nuotraukų ant mano ekrano. Grafika kortelė (8600 GTS) yra prijungtas tinkamai. Viskas, kas skamba kaip ji batus iki ir visi ventiliatoriai ir viskas yra įjungtas. Visi kištukai teisingai. Im guessing jos nesusijusios su Drivers / BIOS, bet kadangi aš ne ekrane aš nieko ieškoti. Viskas buvo dirbti prieš ir m / b yra nauja. Please help! |
|
| |||
| |||
| Ok problema surūšiuoti. Po svarstymo kelis ankstesnius pranešimus atradau tai buvo RAM susiję. ![]() Mano senas m / b galėčiau naudotis 4 x 1GB lazdos su XP 32-bit (nors tai tik aptikti 3.5gb). Aš paėmė vieną iš pamatyti ir dabar batus. Bet visų pirma priežastis, kodėl šį m / b tik patinka <4gb su šia OS? |
|
| |||
| |||
| Jums reikia 64bit OS naudoti visai 4gb, 32bit OS dont aptikti daugiau kaip 3-3.5GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Taip, tačiau shoudn't sukelti ją nutraukti ir nerodo nieko ekrane. Galbūt labiau tikėtinas paaiškinimas, kad Stick jums paėmė nutiko būti klaidingas. Galbūt nereikia nauju, man buvo įdomu, kodėl mano senas nešiojamas nebūtų paleisti kai radau mažą mikroskopinių gabalas lydmetalis SHORTING iš 2 dėl RAM mikroschemų pins ... Pavogta ji ne su peiliu ir visos baudos dabar! |