![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es tikko instalēta savu jauno Asus M2N-SLI Deluxe un es nedomāju iegūt jebkādu attēlu uz mana ekrāna. Grafikas karti (8600 GTS) ir pievienots pienācīgi. Katra lieta izklausās tā zābaku augšu, un visi ventilatori un viss ir ieslēgts. Visas sveces ir pareizi. Im guessing tās sakars ar vadītāju / BIOS uzstādījumus, bet tā kā man nav ekrāns man nav ko apskatīt. Viss strādāja pirms un m / b ir jauns. Please help! |
|
| |||
| |||
| Ok problēmu sašķirots. Izlasot dažas iepriekšējās ziņas es atklāju, tā bija RAM saistīti. ![]() Uz manu veco m / b es varētu izmantot 4 x 1gb kartes par 32 XP-bit (lai gan tā vien konstatē tikai 3.5gb). Paņēmu vienu, lai noskaidrotu, un tagad zābaki. Jebkāda īpaša iemesla, kāpēc m / b tikai patīk <4gb ar šo OS? |
|
| |||
| |||
| Jums nepieciešams 64bit OS, lai izmantotu visu 4GB, 32bit OS's dont atklāt vairāk nekā 3-3.5GB RAM. |
|
| |||
| |||
| Jā, bet shoudn't iemeslu tam, lai izjauktu un nerāda neko uz ekrāna. Iespējams, drīzāk skaidrojums, ka stick esat izņēmis noticis ar defektu. Iespējams, nav nepieciešama jauna, man bija jautājums, kāpēc mans vecais klēpjdators nebūtu zābaku, kad es atklāju tiny mikroskopisko gabals lodēšanas shorting no 2 uz ram chip adatas ... Izgrebj to nost ar nazi, un visas soda nauda tagad! |
![]() |
|
| Bookmarks |