![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam zainstalowane tylko mój nowy Asus M2N-SLI Deluxe i nie czekać na jakiekolwiek zdjęcie na moim ekranie. Karta graficzna (8600 GTS) jest podłączone prawidłowo. Co to brzmi jak buty i wszystkich fanów i wszystko jest włączony. Wszystkie wtyczki są prawidłowo. Im guessing jej zrobić z kierowców / BIOS, ale ponieważ nie mam ekranu mam nic znaleźć na stronie. Wszystko było przed i pracy m / b jest nowy. Prosimy o pomoc! |
|
| |||
| |||
| Ok problem sortowania. Po przeczytaniu kilku poprzednich postach odkryłem było związane RAM. ![]() Na moim starym m / b mogę używać 4 x 1GB paluszków na XP 32-bit (choć tylko wykryte 3.5gb). Wziąłem jednego, aby zobaczyć i teraz buty. Żadnego konkretnego powodu, dla którego m / b tylko lubi <4GB z OS? |
|
| |||
| |||
| Potrzebny jest 64bit OS do wykorzystania całego 4GB, 32bit OS's dont wykryć więcej niż 3-3.5GB pamięci RAM. |
|
| |||
| |||
| Tak, ale to powoduje, że shoudn't złamać i nie pokazywać niczego na ekranie. Ewentualnie bardziej prawdopodobne wyjaśnienie, że można trzymać wykupił stało się wadliwe. Być może nie potrzebujemy nowego; byłem zastanawiasz dlaczego moim starym laptopie nie uruchomić, kiedy znalazłem mały kawałek mikroskopowemu lutowanymi shorting obecnie 2 do szpilek na barana chip ... Oskrobaniu go z nożem i wszystkie's fine now! |
![]() |
|
| Zakładki |