мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Нова матична плоча - нема екран оутпут

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. мај 2008, 11:00
Мембер Гроуп

Бок, имам инсталиран само мој нови Асус М2Н-сли Делуксе и ЈА донт 'добити било коју слику на мом екрану. Графичком картицом (8600 гтс) прикључен на одговарајући начин.

Свака ствар звучи као да чизме и све фанове и све је укључено. Сви су у утикачи исправно.

Им гуессинг његове везе са возачима / подешавања БИОС-а, али пошто сам не екран сам ништа за погледати.

Све је пре и на радно м / б је ново.

Плеасе хелп!
Old 8. мај 2008, 11:13
Мембер Гроуп

Ок проблем редају. Након читања неколико претходних постова сам открио да је у вези РАМ.

На мој стари м / б ЈА могао искористити 4 кс 1ГБ палицама на КСП 32-битни (иако то само детектирали 3.5гб). Ја узео један и видети га сада чизме.

Било ког разлога зашто то м / б само воли <4ГБ са овај ОС?
Old 8. мај 2008, 11:47
Мембер Гроуп

Требате 64бит ОС користити цео 4ГБ, 32бит ОС'с донт препознати више од 3-3.5ГБ РАМ-а.
Old 8. мај 2008, 13:30
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Аксегриндер View Post
Требате 64бит ОС користити цео 4ГБ, 32бит ОС'с донт препознати више од 3-3.5ГБ РАМ-а.
Да, али да га узрокује схоудн'т сломити и неће ништа показати на екрану. Можда још вероватније објашњење да сте узели стицк оут догодило да се неисправан. Можда није потребно ново; питате зашто ми је мој стари лаптоп неце боот кад сам нашла сићушне микроскопски комад лемни кратко оут 2 од Кочић на овну окрхнути ... Сцрапед се са ножем и све је у реду у аукцији!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц