![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, имам инсталиран само мој нови Асус М2Н-сли Делуксе и ЈА донт 'добити било коју слику на мом екрану. Графичком картицом (8600 гтс) прикључен на одговарајући начин. Свака ствар звучи као да чизме и све фанове и све је укључено. Сви су у утикачи исправно. Им гуессинг његове везе са возачима / подешавања БИОС-а, али пошто сам не екран сам ништа за погледати. Све је пре и на радно м / б је ново. Плеасе хелп! |
|
| |||
| |||
| Ок проблем редају. Након читања неколико претходних постова сам открио да је у вези РАМ. ![]() На мој стари м / б ЈА могао искористити 4 кс 1ГБ палицама на КСП 32-битни (иако то само детектирали 3.5гб). Ја узео један и видети га сада чизме. Било ког разлога зашто то м / б само воли <4ГБ са овај ОС? |
|
| |||
| |||
| Требате 64бит ОС користити цео 4ГБ, 32бит ОС'с донт препознати више од 3-3.5ГБ РАМ-а. |
|
| |||
| |||
| Да, али да га узрокује схоудн'т сломити и неће ништа показати на екрану. Можда још вероватније објашњење да сте узели стицк оут догодило да се неисправан. Можда није потребно ново; питате зашто ми је мој стари лаптоп неце боот кад сам нашла сићушне микроскопски комад лемни кратко оут 2 од Кочић на овну окрхнути ... Сцрапед се са ножем и све је у реду у аукцији! |