az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Yeni anakart - hayır ekran çıkışı

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 11:00 8.
Üye Grubu

Default Yeni anakart - hayır ekran çıkışı

Merhaba, ben yeni Asus M2N-SLI Deluxe yüklü ve benim ekranda herhangi bir görüntü elde edersiniz. Grafik kartı (8600 GTS) doğru takılı.

Her şey bunun gibi botlar ve tüm hayranları ve her açıldığında geliyor. Tüm fişlerin doğru bulunmaktadır.

Im kendi sürücüleri ile ilgili / BIOS ayarları tahmin fakat ben ekranımda bak bir şey var.

Herşey m önce çalışıyordu / b yeni.

Lütfen yardım edin!
Old Mayıs 2008, 11:13 8.
Üye Grubu

Tamam sorun sıralanır. Ben o RAM ilgili keşfedilen birkaç önceki yazıları okuduktan sonra.

Eski m / b Ben XP 32 4 x 1GB sopalarla kullanabilirsiniz bit (yine yalnızca) 3.5gb algılandı. Anlıyorum ve artık botlar bir dışarı attı.

Herhangi bir nedenle bu M / b sadece seviyor <4GB bu işletim sistemi ile?
Old Mayıs 2008, 11:47 8.
Üye Grubu

3 fazla algılayıcı 3.5GB RAM tüm 4GB, 32bit OS's dont kullanmak için 64bit işletim sistemi gerekir.
Old Mayıs 2008, 13:30 8.
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Axegrinder View Post
3 fazla algılayıcı 3.5GB RAM tüm 4GB, 32bit OS's dont kullanmak için 64bit işletim sistemi gerekir.
Evet, ama bu shoudn't ve kırmaya ekranda birşey göstermiyor neden olabilir. Muhtemelen bir açıklama bu size sopa dışında hatalı olması oldu aldı. Yeni bir gerekli olabilir; Ben 2 koç yonga üzerindeki pinler dışında lehim kısa bir küçük mikroskobik parça buldum neden eski dizüstü da önyükleme merak ediyorum ... Bir bıçak ile bu kadar iyi onu Scraped!
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından