менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Нова материнська плата - не висновок на екран

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 травня 2008, 11:00
Член групи

Default Нова материнська плата - не висновок на екран

Привіт, я тільки що встановив свій новий Asus M2N-SLI Deluxe, і я не отримати будь-яку картинку на екрані. Відкрите (8600 GTS) підключений правильно.

Кожна річ звучить, як він завантажується і все вентилятори, і все включено. Всі штекери правильно.

Im вгадуючи своє робити з драйверами / BIOS, але оскільки у мене немає екрану, мені нема чого дивитися.

Все працює до і M / B є новим.

Будь ласка, допоможіть!
Old 8 травня 2008, 11:13
Член групи

Ok, впорядковані. Після прочитання кількох попередніх постів я виявив це став Рам пов'язані між собою.

На мій старий м / б я міг би використовувати 4 X 1GB палички на XP 32-біт (хоча воно виявлено 3,5 Гб). Я взяв одну, щоб побачити і зараз чоботи.

Будь-яка конкретна причина, чому ця м / б тільки любить <4 Гб з цієї ОС?
Old 8 травня 2008, 11:47
Член групи

Потрібно 64-бітної ОС, щоб використовувати весь 4gb, 32bit Dont ОС виявити більш ніж у 3 3,5 Гб оперативної пам'яті.
Old 8 травня 2008, 13:30
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Axegrinder View Post
Потрібно 64-бітної ОС, щоб використовувати весь 4gb, 32bit Dont ОС виявити більш ніж у 3 3,5 Гб оперативної пам'яті.
Так, але що shoudn't причини він розколюється і не показує нічого на екрані. Можливо, більш правдоподібне пояснення, що палиця Ви вийняли виявилися помилковими. Ви, можливо, не потрібна нова мені було цікаво, чому мій старий ноутбук буде не завантажується, коли я виявив крихітний мікроскопічний шматочок припою коротке замикання 2 контактів на чіпі баран ... Подряпини воно з ножем, і все чудово зараз!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вихід SPDIF Stutter navnut Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 31 липня 2009 16:34
Вихід SPDIF не працює? maze21 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 13 червня 2009 01:12
Не вдається пройти екран сплеск материнської плати MSI P7N Diamond Part 2 alfred01 Процесори, материнські плати RAM & 0 30 травня 2009 08:02
Вихідний наркоман Графічні карти & Монітори 7 6 січня 2008 05:12
DVI-D Вихідний Кугар Графічні карти & Монітори 6 29 травня 2007 03:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.