![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що встановив свій новий Asus M2N-SLI Deluxe, і я не отримати будь-яку картинку на екрані. Відкрите (8600 GTS) підключений правильно. Кожна річ звучить, як він завантажується і все вентилятори, і все включено. Всі штекери правильно. Im вгадуючи своє робити з драйверами / BIOS, але оскільки у мене немає екрану, мені нема чого дивитися. Все працює до і M / B є новим. Будь ласка, допоможіть! |
|
| |||
| |||
| Ok, впорядковані. Після прочитання кількох попередніх постів я виявив це став Рам пов'язані між собою. ![]() На мій старий м / б я міг би використовувати 4 X 1GB палички на XP 32-біт (хоча воно виявлено 3,5 Гб). Я взяв одну, щоб побачити і зараз чоботи. Будь-яка конкретна причина, чому ця м / б тільки любить <4 Гб з цієї ОС? |
|
| |||
| |||
| Потрібно 64-бітної ОС, щоб використовувати весь 4gb, 32bit Dont ОС виявити більш ніж у 3 3,5 Гб оперативної пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Так, але що shoudn't причини він розколюється і не показує нічого на екрані. Можливо, більш правдоподібне пояснення, що палиця Ви вийняли виявилися помилковими. Ви, можливо, не потрібна нова мені було цікаво, чому мій старий ноутбук буде не завантажується, коли я виявив крихітний мікроскопічний шматочок припою коротке замикання 2 контактів на чіпі баран ... Подряпини воно з ножем, і все чудово зараз! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вихід SPDIF Stutter | navnut | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 31 липня 2009 16:34 |
| Вихід SPDIF не працює? | maze21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 13 червня 2009 01:12 |
| Не вдається пройти екран сплеск материнської плати MSI P7N Diamond Part 2 | alfred01 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 30 травня 2009 08:02 |
| Вихідний | наркоман | Графічні карти & Монітори | 7 | 6 січня 2008 05:12 |
| DVI-D Вихідний | Кугар | Графічні карти & Монітори | 6 | 29 травня 2007 03:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |