menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Nové OCZ Ram instalaci - menší záležitost a otázka

Reply

Thread Nástroje
Old 30.prosince 2008, 16:28
Člen Skupina

Default Nové OCZ Ram instalaci - menší záležitost a otázka

Nedávno jsem koupené nějaké nové OCZ 4 GB (2x2GB) PC6400 od Newegg a instalovány na počítač dnes. I to zapojený přesně stejným způsobem jako dříve, a počítač se spustí a běží v pohodě. Jediným problémem je, že když půjdu na Ovládací panely, a systém, pouze ukazuje, jak +2,5gigabajt RAM. Před tím jsem měl 2gb (2x1GB) téhož OCZ duální kanál paměti nainstalované a to ukázalo jako pokuty 2GB Jakékoli myšlenky na to?

Také ostatní otázky jsem, že to není problém, ale prostě se mi kuriózní je, že paměť je prodávána jako 5-4-4-2T časování, věřím (znamená, že zvuk v pořádku?), Ale na mé úvodní obrazovka, kde se ukazuje načasování, to říká 6-6-6-2T. Jaký je důvod, proč to? Vím, že mám v paměti je označen stejně jako to bylo na Newegg, takže to jen zdá se běží lépe. Je tohle normální?

Díky!

Oh a můj počítač byl postaven sám (a hobby ale jsem stále trochu newb). Specs jsou níže a můžu post žádné další informace v případě potřeby:

XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (nyní) 4GB DDR2 PC6400, ATX polovině-Tower Case, 600 Watt Napájení, Seagate Barracuda 7200.10 500 GB pevný disk - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Grafická karta - 512MB DDR3, XP Pro
Old 30.prosince 2008, 17:37
Dárce Skupina

Není-li, že je pro XP 64bit OS pak nebude vidět všechny 4 GB na RAM. Měli byste vidět 3,5 i když myslím, že ...........
Old 30.prosince 2008, 18:43
Dárce Skupina

3,5 na x32 - 1 GB. VRAM = +2,5gigabajt pravidelné určeno ram. Přejít na x64 a dostanete všechny 4gb

Stačí opravit doba manuálně v BIOSu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 30.prosince 2008, 23:11
Člen Skupina

získat Vista Home Premium 64 bit dostat všechny 4 gb dostanete XP 64 bit, ale můžete získat průhled na newegg méně a Vista je více než 100% lépe. ujistěte se, že veškerá doba a napětí jsou stejné. dont obtékat, pokud si nejste jisti, protože si můžete usmažit váš ram / deska
Old 31.prosince 2008, 07:13
Člen Skupina

Jak přesně mohu nastavit vše o načasování a napětí? A jak mám vědět, jaké napětí nastavit ji? Vím, že doba, protože byla napsána o RAM sama.

A co si myslíte o 3,5 - 1 gb VRAM?

Díky za pomoc, pánové!
Old 31.prosince 2008, 07:36
Člen Skupina

V případě, že pomáhá, máme v paměti jsem koupil (to mám od Tigerdirect, ne Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old 31.prosince 2008, 08:09
Člen Skupina

Hmm, další zajímavý nápad. Četl jsem v tomto článku Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx , že vaše virtuální paměti je omezen na 2 GB XP Pro, ale můžete "flip" přechod na soubor Boot.ini, aby mu umožnily přístup 3GB VRAM pro podávání žádostí. Je to něco, co by neměli dělat? Může to způsobit další problémy? V podstatě počítač běží pokuta na XP Pro tak jak to je, já jen chtěla trochu víc paměti, když jsem běží spousta programů najednou (Photoshop, Dreamweaver, Ohňostroj, IE, iTunes, nahrávání zvuku, software, atd.) . Já nebudu kupovat nový OS jen získat další GB paměti, ale pokud mohu nějak vydělat více dostupné bez problému, Dám ji zastřelil.

Já jsem se snaží číst až na to, co mohu a ne jen spoléhat na každého z nás reakcí na fórum, ale někdy nemám dost pochopit vše od čtení článku.
Old 31.prosince 2008, 09:01
Dárce Skupina

To je způsob, jak to udělat, číst a zeptejte se. Chcete-li nastavit časování pamětí:

Mám 790i tak jsem doufal, že váš BIOS čte stejně jako moje lol.

Dostat do BIOSu (pokud nevíte jak, zeptejte se), v BIOSu přejděte na Pokročilé Čipová funkce, stiskněte klávesu Enter:

Přejděte do FSB & Memory Config, stiskněte klávesu Enter:

Přejděte do nastavení časování pamětí, změny, které se odborníka.
Měli byste vidět níže doba, změnit tyto hodnoty na 5-4-4-15 (tam by měl být 4 hodnoty, ne 3, a poslední hodnota, 15, jsem z paměti odkaz jste poskytli ve vaší OP)) a pak 2T . Zeptejte Carbon o T2 věc. Musím použít 2T, protože jsem to 8 GB RAM, ale nejsem si jistý, že musím používat 2T za 4. Ale pak na odkaz, který jste poskytli, je řekl T2. Já jen neznám dost na to, aby vám poradí.

Nevím o žádné "přepne do flip", takže opět nebudu nabízet radit tam lol.

Doufám, že kroky ke změně načasování pomáhá ačkoli.
Old 31.prosince 2008, 15:13
Člen Skupina

Ahoj chlape, díky za odpověď. I ve skutečnosti si to přímo před vámi a byl vyslán, aby projednávání 1T vs 2T věc jak mluvíme. Další otázkou, existuje standardní program většina lidí používá k benchmark a výkonnost otestovat své paměti? Pamatuji si, jak viděl názvy, ale nemůže zapamatovat.
Old 31.prosince 2008, 15:52
Dárce Skupina

Právě tady, co musíte udělat Zavádení DISC spouštět a to trvá dlouho SO DO IT AT NIGHT LOL. Svinstvo, caplock, příliš líný na to spraví.

http://www.memtest.org
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Otázka o dočasné soubory internetu není vytvořen problém .... olig Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 2. června 2009 23:23
Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 3 26 leden 2009 06:55
Manželský pár menších problémů .... LiamRepiso Obecné Software Chat 1 24. října 2008 12:51
PSU,,, stále problém pro mě dsaliba Případy & Napájecí zdroje 7 10. Září 2008 13:10
Vista SP1 Instalace Výtisk. Pomozte, prosím. LucasCu Operační systémy Windows 3 1. Září 2008 13:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.