![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα αγόρασε ορισμένα νέα OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 από Newegg και είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου σήμερα. Θα συνδεθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και πριν από την εκκίνηση του υπολογιστή και να τρέχει καλά. Το μόνο ζήτημα είναι ότι όταν πηγαίνετε στο Control Panel και σύστημα, όπως αυτό προκύπτει μόνο 2.5GB RAM. Πριν από αυτό, είχα 2GB (2x1GB) του ίδιου καναλιού μνήμης OCZ διπλή εγκατασταθεί και έδειξε πρόστιμο ως 2GB. Κάθε σκέψεις σχετικά με αυτό; Επίσης, το άλλο θέμα που είχα ότι δεν είναι ένα θέμα, αλλά απλώς με κάνει περίεργο είναι ότι η μνήμη είναι που πωλούνται ως 5-4-4-2T χρονοδιάγραμμα, κατά τη γνώμη μου (χωρίς ήχο που έτσι;), αλλά για την εκκίνηση μου οθόνη όπου αυτό δείχνει την χρονισμών, λέει 6-6-6-2T. Ποια είναι η αιτία για αυτό; Γνωρίζω ότι η μνήμη μου είναι αισθητή η ίδια όπως ήταν και στις Newegg, γι 'αυτό ακριβώς φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα. Αυτό είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ! Ω και ο υπολογιστής μου ήταν χτισμένη από τον εαυτό μου (ένα χόμπι, αλλά είμαι ακόμα λίγο μιας newb). Χαρακτηριστικά είναι κάτω και μπορώ μετά την τυχόν άλλες πληροφορίες, εφόσον απαιτείται: XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (τώρα) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Watt Power Supply, 7.200,10 Seagate Barracuda 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card - 512MB DDR3, XP Pro |
|
| |||
| |||
| Αν δεν το XP Pro είναι ένα 64bit OS τότε δεν θα μπορείτε να δείτε όλα τα 4GB της μνήμης RAM. Θα πρέπει να δείτε αν θεωρώ 3,5 ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3,5 για x32 - 1GB VRAM = τακτική απευθύνεται 2.5GB RAM. Μετάβαση σε x64 και θα έχετε όλα τα 4GB. Μόλις καθοριστεί η χρονισμών χειροκίνητα στο BIOS.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| get Vista Home Premium 64 bit για να πάρετε όλα τα 4GB μπορείτε να φτάσετε XP 64 bit, αλλά μπορείτε να πάρετε Vista για newegg και λιγότερο για vista είναι περισσότερο από 100% καλύτερα. βεβαιωθείτε ότι όλες οι τάσεις και τα ωράρια είναι τα ίδια. dont παίζουν αν δεν είναι σίγουρος, γιατί μπορεί να σας γόνου RAM / μητρική πλακέτα |
|
| |||
| |||
| Πώς ακριβώς πρέπει να βάλω για όλα τα χρονοδιαγράμματα και τις τάσεις; Και πώς μπορώ να ξέρω τι να τάσης που να είναι; Γνωρίζω ότι η χρονισμών επειδή γράφτηκαν για την ίδια την μνήμη RAM. Και τι εννοούμε με τον όρο 3.5 - 1GB VRAM; Ευχαριστώ για τη βοήθεια, παιδιά! |
|
| |||
| |||
| Σε περίπτωση που βοηθάει, εδώ είναι η μνήμη που αγόρασα (πήρε από Tigerdirect, δεν Newegg BTW): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER |
|
| |||
| |||
| Χμμ, μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα. Διάβασα σε αυτό το άρθρο, η Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx ότι η εικονική μνήμη είναι περιορισμένη σε XP Pro σε 2GB, αλλά μπορείτε να "flip" ένα διακόπτη στο αρχείο Boot.ini, ώστε να μπορέσει να έχει πρόσβαση 3GB VRAM για εφαρμογές. Είναι αυτό κάτι που δεν πρέπει να κάνει; Θα μπορούσε να προκαλέσει και άλλα προβλήματα; Βασικά, ο υπολογιστής τρέχει XP Pro προστίμου για τον τρόπο που αυτή, ήθελα μόνο λίγο περισσότερη μνήμη για όταν είμαι σε λειτουργία ένα σορό προγράμματα ταυτόχρονα (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, λογισμικό εγγραφής ήχου, κτλ) . Είμαι δεν πρόκειται να αγοράσουν ένα νέο λειτουργικό σύστημα μόνο και μόνο για να αποκτήσετε ένα άλλο GB μνήμης, αλλά αν μπορώ με κάποιο τρόπο κάνει διαθέσιμη χωρίς ένα θέμα, εγώ θα δώσουμε ένα στιγμιότυπο. Είμαι προσπαθεί να διαβάσει σε σχέση με ό, τι μπορώ όχι μόνο στηρίζονται σε όλους απαντήσεις σε ένα forum, αλλά ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνω απολύτως τα πάντα από την ανάγνωση ενός άρθρου. |
|
| |||
| |||
| Αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνουμε, να διαβάζετε και να ζητήσει. Για να ρυθμίσετε τη μνήμη σας χρονοδιάγραμμα: Έχω μια 790i έτσι ελπίζω το BIOS διαβάζει το ίδιο όπως η δική μου lol. Πάρτε για BIOS, (αν δεν ξέρεις πώς, ρωτήστε), στο BIOS για να μετακινηθείτε προς τα κάτω Advanced Chipset Features, πατήστε enter: Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να FSB & Memory Config, πατήστε enter: Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να Memory Χρονισμός Καθορισμός, αλλαγή που να εμπειρογνωμόνων. Θα πρέπει να δείτε κάτω των ωραρίων, για να αλλάξετε τις τιμές αυτές 5-4-4-15 (εκεί θα πρέπει να είναι 4 αξίες, δεν 3, και την τελευταία τιμή, 15, πήρα από τη μνήμη σας παρέχεται σύνδεση σας στο ΕΠ)) και στη συνέχεια 2T . Ρωτήστε άνθρακα για το Τ2 πράγμα. Πρέπει να χρησιμοποιήσω 2T επειδή έχω 8GB της μνήμης RAM, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2T για 4. Στη συνέχεια, όμως, για τη σχέση που δώσατε, δήλωσε Τ2. Απλώς δεν γνωρίζουμε αρκετά γι 'αυτό να σας συμβουλεύσει. Δεν ξέρω για κανένα "διακόπτες σε άλλη" ναι πάλι δεν θα υπάρχει προσφορά συμβουλεύει lol. Ελπίδα τα μέτρα για την αλλαγή του χρονισμών βοηθά όμως. |
|
| |||
| |||
| Hey man, ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ κατάλαβα ότι όντως δικαίωμα που δημοσιεύτηκε πριν από εσάς και συζητούσε την 1T vs 2T πράγμα τη στιγμή που μιλάμε. Ένα άλλο θέμα, υπάρχει ένα πρότυπο πρόγραμμα περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν για τη συγκριτική αξιολόγηση και τις επιδόσεις τους δοκιμής μνήμης; Θυμάμαι βλέπω κάποια ονόματα, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τους. |
|
| |||
| |||
| Εδώ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ BOOTABLE DISC για την εκτέλεσή του, και καθυστερεί πολύ SO DO IT AT NIGHT LOL. Crap, caplock, πολύ τεμπέλης για να το φτιάξω. http://www.memtest.org |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση σχετικά με τα αρχεία temp internet δεν θα δημιουργηθεί θέμα .... | olig | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 2η Ιουν 2009 23:23 |
| Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά | Mohi212 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 26 Ιαν 2009 06:55 |
| Ένα ζευγάρι με μικρά προβλήματα .... | LiamRepiso | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 24 Οκτ 2008 12:51 |
| PSU,,, ακόμα σε ένα θέμα για μένα | dsaliba | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 10η Σεπ 2008 13:10 |
| Vista SP1 Install Τεύχος. Βοήθεια παρακαλώ. | LucasCu | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1η Σεπ 2008 13:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |