kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Új OCZ Ram telepíteni - kisebb probléma és kérdés

Reply

Téma eszközök
Old December 30, 2008, 16:28
Csoport tagja

Default Új OCZ Ram telepíteni - kisebb probléma és kérdés

Nemrégiben vásárolt új OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 a Newegg és telepítette azt a számítógépet ma. Azt le kell zárni, hogy pontosan ugyanolyan módon, mint korábban, és a számítógép elindul és fut rendben. Az egyetlen kérdés az, hogy mikor megy a Vezérlőpult és a rendszer csak azt mutatja, mint 2.5GB RAM. Ezt megelőzően, már 2GB (2x1GB) az azonos OCZ Dual Channel memória telepítve, és kiderült, finom, mint 2GB. Any thoughts on this?

Továbbá, a másik kérdés volt, hogy ez nem olyan kérdés, de csak azért nekem furcsa az, hogy a memória értékesített 5-4-4-2T időzítés úgy gondolom, (ez a hang nem?), De az én indítási képernyőt, ha megjelenik a időzítések, azt mondja, 6-6-6-2T. Mi az oka ennek? Tudom, hogy a memória, I got jelöli ugyanaz, mint volt a Newegg, így most úgy tűnik, hogy működik jobban. Ez normális?

Köszönöm!

Ja, és a számítógép által épített magamat (a hobbi, de én még egy kicsit newb). Specs alatt van, és tudom elküldeni bármilyen más információ, ha szükséges:

XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (most) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 W-os tápegység, Seagate Barracuda 7200,10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card - 512MB DDR3, XP Pro
Old December 30, 2008, 17:37
Donor Group

Kivéve, ha az XP Pro egy 64bit OS akkor nem fogja látni a 4GB RAM. Látnia kell 3,5 bár azt hiszem ...........
Old December 30, 2008, 18:43
Donor Group

3.5 A x32 - 1GB VRAM = 2.5GB rendszeresen foglalkozott ram. Ugrás az x64 és kapsz minden 4GB.

Csak meg az időzítéseket manuálisan a BIOS-ban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 30, 2008, 23:11
Csoport tagja

get Vista Home Premium 64 bit az összes 4GB kaphat XP 64 bites, de lehet kapni Vista newegg kevesebb van kilátás, és több mint 100%-kal jobb. Győződjön meg arról, hogy valamennyi időt, és ugyanaz a feszültség. dont játék körül, ha biztos benne, mert akkor süt a RAM / alaplap
Old December 31, 2008, 07:13
Csoport tagja

Hogy pontosan tudom telepíteni az összes időzítések és feszültségek? És honnan tudom, hogy milyen feszültségek meg azt? Tudom, hogy az időt, mert nem írja a RAM is.

És mit értesz 3,5 - 1GB VRAM?

Köszönöm a segítséget, fiúk!
Old December 31, 2008, 07:36
Csoport tagja

Abban az esetben, ha ez segít, itt a memória vettem (Megvan a Tigerdirect, nem Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old December 31, 2008, 08:09
Csoport tagja

Hmm, még egy érdekes ötlet. Olvastam ebben a cikkben a Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx hogy a virtuális memória korlátozott XP Pro 2GB, de akkor "Flip" egy kapcsolót a Boot.ini fájlt, hogy ne 3GB VRAM hozzáférési kérelmek esetében. Ez valami, amit nem kell csinálni? Lehet, hogy más problémákat okoz? Alapvetően a számítógép fut jól XP Pro, ahogy van, én csak azt akartam egy kicsit több memóriát, ha én fut egy csomó programot egyszerre (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, hangfelvétel szoftver, stb) . Nem fogok venni egy új operációs rendszer, csak hogy még egy GB memória, de ha én valahogy jobban nélkül ad, majd adja meg a lövés.

Próbálom olvassa fel, mit lehet és nem csak támaszkodva mindenki válaszok a fórumot, de néha nem egészen értem mindent olvasat cikkben.
Old December 31, 2008, 09:01
Donor Group

Így kell csinálni, olvasni, és megkérdezem. Ha azt szeretnénk, hogy a memória időzítése:

Van egy 790i így vagyok abban a reményben, a BIOS beolvassa az ugyanaz, mint az enyém lol.

Menj a BIOS-t, (ha nem tudod hogyan, kérdezd), görgess le a BIOS-ban az Advanced Chipset Features, majd írja be:

Görgessen a FSB & Memory Config, majd írja be:

Görgessen a memória időzítés beállítása, a változás, hogy a szakértő.
Látnia kell időzítések alatt, módosítsa azokat az értékeket, hogy 5-4-4-15 (legyen 4 értékeit, nem a 3., az utolsó érték, 15, I got a memória kapcsolatot az Ön által megadott saját OP)), majd 2T . Kérdezze Carbon a T2 dolog. Én használni 2T mert a 8GB memória, de nem vagyok biztos benne, hogy használja 2T 4. De akkor a linkre, ha meg, akkor azt mondta T2. Csak nem tudom, elég róla, hogy tanácsot ad Önnek.

Nem tudom, minden "kapcsol flip" így ismét én nem nyújt tanácsot ott lol.

Remélem, a lépéseket, hogy módosítsa a időzítéseket segít mégis.
Old December 31, 2008, 15:13
Csoport tagja

Hé haver, kösz a választ. Úgy figured it out előtt hirdették meg, és azt, hogy vitassa meg a 1T vs 2T dolog, ahogy beszél. Másik kérdés, hogy létezik egy standard program legtöbb ember használja a teljesítményértékelést és teljesítményteszt a memória? Emlékszem, látva néhány nevet, de nem emlékszem rájuk.
Old December 31, 2008, 15:52
Donor Group

Pont itt, meg kell hozniuk egy bootable DISC futtatásához, és hosszú időt vesz SO DO IT AT NIGHT LOL. Crap, caplock, túl lusta megjavítani.

http://www.memtest.org
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Question about internet temp fájlok létrehozása nem kérdés .... olig Web böngésző és FTP Clients 0 2. június 2009 23:23
Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi Mohi212 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. január 2009 06:55
Néhány kisebb problémák .... LiamRepiso General Chat szoftver 1 24. október 2008 12:51
PSU,,, még egy kérdés nekem dsaliba Cases & Power Supplies 7 10. Szeptember 2008 13:10
Vista SP1 telepítése Issue. Kérem segítsen. LucasCu A Windows operációs rendszerek 3 1. Szeptember 2008 13:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.