![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrégiben vásárolt új OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 a Newegg és telepítette azt a számítógépet ma. Azt le kell zárni, hogy pontosan ugyanolyan módon, mint korábban, és a számítógép elindul és fut rendben. Az egyetlen kérdés az, hogy mikor megy a Vezérlőpult és a rendszer csak azt mutatja, mint 2.5GB RAM. Ezt megelőzően, már 2GB (2x1GB) az azonos OCZ Dual Channel memória telepítve, és kiderült, finom, mint 2GB. Any thoughts on this? Továbbá, a másik kérdés volt, hogy ez nem olyan kérdés, de csak azért nekem furcsa az, hogy a memória értékesített 5-4-4-2T időzítés úgy gondolom, (ez a hang nem?), De az én indítási képernyőt, ha megjelenik a időzítések, azt mondja, 6-6-6-2T. Mi az oka ennek? Tudom, hogy a memória, I got jelöli ugyanaz, mint volt a Newegg, így most úgy tűnik, hogy működik jobban. Ez normális? Köszönöm! Ja, és a számítógép által épített magamat (a hobbi, de én még egy kicsit newb). Specs alatt van, és tudom elküldeni bármilyen más információ, ha szükséges: XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (most) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 W-os tápegység, Seagate Barracuda 7200,10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card - 512MB DDR3, XP Pro |
|
| |||
| |||
| Kivéve, ha az XP Pro egy 64bit OS akkor nem fogja látni a 4GB RAM. Látnia kell 3,5 bár azt hiszem ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3.5 A x32 - 1GB VRAM = 2.5GB rendszeresen foglalkozott ram. Ugrás az x64 és kapsz minden 4GB. Csak meg az időzítéseket manuálisan a BIOS-ban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| get Vista Home Premium 64 bit az összes 4GB kaphat XP 64 bites, de lehet kapni Vista newegg kevesebb van kilátás, és több mint 100%-kal jobb. Győződjön meg arról, hogy valamennyi időt, és ugyanaz a feszültség. dont játék körül, ha biztos benne, mert akkor süt a RAM / alaplap |
|
| |||
| |||
| Hogy pontosan tudom telepíteni az összes időzítések és feszültségek? És honnan tudom, hogy milyen feszültségek meg azt? Tudom, hogy az időt, mert nem írja a RAM is. És mit értesz 3,5 - 1GB VRAM? Köszönöm a segítséget, fiúk! |
|
| |||
| |||
| Abban az esetben, ha ez segít, itt a memória vettem (Megvan a Tigerdirect, nem Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER |
|
| |||
| |||
| Hmm, még egy érdekes ötlet. Olvastam ebben a cikkben a Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx hogy a virtuális memória korlátozott XP Pro 2GB, de akkor "Flip" egy kapcsolót a Boot.ini fájlt, hogy ne 3GB VRAM hozzáférési kérelmek esetében. Ez valami, amit nem kell csinálni? Lehet, hogy más problémákat okoz? Alapvetően a számítógép fut jól XP Pro, ahogy van, én csak azt akartam egy kicsit több memóriát, ha én fut egy csomó programot egyszerre (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, hangfelvétel szoftver, stb) . Nem fogok venni egy új operációs rendszer, csak hogy még egy GB memória, de ha én valahogy jobban nélkül ad, majd adja meg a lövés. Próbálom olvassa fel, mit lehet és nem csak támaszkodva mindenki válaszok a fórumot, de néha nem egészen értem mindent olvasat cikkben. |
|
| |||
| |||
| Így kell csinálni, olvasni, és megkérdezem. Ha azt szeretnénk, hogy a memória időzítése: Van egy 790i így vagyok abban a reményben, a BIOS beolvassa az ugyanaz, mint az enyém lol. Menj a BIOS-t, (ha nem tudod hogyan, kérdezd), görgess le a BIOS-ban az Advanced Chipset Features, majd írja be: Görgessen a FSB & Memory Config, majd írja be: Görgessen a memória időzítés beállítása, a változás, hogy a szakértő. Látnia kell időzítések alatt, módosítsa azokat az értékeket, hogy 5-4-4-15 (legyen 4 értékeit, nem a 3., az utolsó érték, 15, I got a memória kapcsolatot az Ön által megadott saját OP)), majd 2T . Kérdezze Carbon a T2 dolog. Én használni 2T mert a 8GB memória, de nem vagyok biztos benne, hogy használja 2T 4. De akkor a linkre, ha meg, akkor azt mondta T2. Csak nem tudom, elég róla, hogy tanácsot ad Önnek. Nem tudom, minden "kapcsol flip" így ismét én nem nyújt tanácsot ott lol. Remélem, a lépéseket, hogy módosítsa a időzítéseket segít mégis. |
|
| |||
| |||
| Hé haver, kösz a választ. Úgy figured it out előtt hirdették meg, és azt, hogy vitassa meg a 1T vs 2T dolog, ahogy beszél. Másik kérdés, hogy létezik egy standard program legtöbb ember használja a teljesítményértékelést és teljesítményteszt a memória? Emlékszem, látva néhány nevet, de nem emlékszem rájuk. |
|
| |||
| |||
| Pont itt, meg kell hozniuk egy bootable DISC futtatásához, és hosszú időt vesz SO DO IT AT NIGHT LOL. Crap, caplock, túl lusta megjavítani. http://www.memtest.org |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Question about internet temp fájlok létrehozása nem kérdés .... | olig | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 2. június 2009 23:23 |
| Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi | Mohi212 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. január 2009 06:55 |
| Néhány kisebb problémák .... | LiamRepiso | General Chat szoftver | 1 | 24. október 2008 12:51 |
| PSU,,, még egy kérdés nekem | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 10. Szeptember 2008 13:10 |
| Vista SP1 telepítése Issue. Kérem segítsen. | LucasCu | A Windows operációs rendszerek | 3 | 1. Szeptember 2008 13:47 |
| Téma eszközök | |
| |