פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

חדש OCZ להתקין ראם - קטין הבעיה ואת שאלתך

Reply

שרשרת כלים
Old 30 דצמבר 2008, 16:28
חבר קבוצת

Default חדש OCZ להתקין ראם - קטין הבעיה ואת שאלתך

אני קצת חדשים שנרכשו לאחרונה OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 מ Newegg והתקנת אותו על המחשב שלי היום. אני פקוק אותו בדיוק באותה צורה כמו קודם, וכן הפעלת המחשב ומפעיל את הקנס. הבעיה היחידה היא שכאשר אני הולך על לוח הבקרה 'ו' מערכת ', זה רק מראה כמו 2.5GB של זיכרון RAM. לפני זה, היה לי 2GB (2x1GB) של אותו ערוץ OCZ כפולה זיכרון מותקן וזה הראה בסדר כפי 2GB. כל המחשבות על זה?

כמו כן, יש לי שאלה אחר זה לא בעיה, אבל רק עושה לי את זה סקרן זיכרון נמכר כמו 5-4-4-2T תזמון, אני מאמין (האם זה נשמע נכון?) אבל על המסך שלי ההפעלה בו היא מציגה את timings, זה אומר 6-6-6-2T. מהי הסיבה לכך? אני מכיר את הזיכרון יש לי מסומן בדיוק כמו שזה היה ב Newegg, אז זה פשוט נראה טוב יותר לפעול. האם זה נורמלי?

תודה!

הו המחשב שלי היה בנוי על ידי עצמי (א תחביב אבל אני עדיין קצת newb א). להלן מפרט ואני יכול לכתוב על כל מידע אחר במידת הצורך:

XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (כיום) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Watt החשמל, Seagate Barracuda 7200.10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked כרטיס הווידאו - 512MB DDR3, XP Pro
Old 30 דצמבר 2008, 17:37
קבוצת תורמים

אלא אם כן, כי הוא XP Pro 64bit OS, אז לא תוכל לראות את כל 4GB של זיכרון RAM. אתה אמור לראות 3.5 אם כי אני חושב ...........
Old 30 דצמבר 2008, 18:43
קבוצת תורמים

3.5 על x32 - 1GB VRAM = 2.5GB קבוע להתייחסות רם. עבור אל x64 ו תקבל את כל 4GB.

רק לתקן את timings ידנית ב-BIOS.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 30 דצמבר 2008, 23:11
חבר קבוצת

קבל Vista Home Premium 64 ביט כדי לקבל את כל 4GB אתה יכול להשיג XP 64 ביט אבל אתה יכול להשיג ב newegg Vista עבור Vista היא פחות או יותר מ 100% טוב יותר. וודא כי כל timings ו voltages זהים. dont לשחק מסביב, אלא אם אתה בטוח כי אתה יכול לטגן את רם / לוח האם
Old 31 דצמבר 2008, 07:13
חבר קבוצת

איך בדיוק אני מגדיר את כל timings ו voltages? וכיצד אני יודע מה voltages להגדיר את זה? אני יודע את timings כי הם נכתבו על עצמה זיכרון RAM.

ומה אתה מתכוון 3.5 - 1GB VRAM?

תודה על העזרה, חבר 'ה!
Old 31 דצמבר 2008, 07:36
חבר קבוצת

במקרה זה עוזר, הנה קניתי את הזיכרון (מ Tigerdirect יש לי את זה, לא Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old 31 דצמבר 2008, 08:09
חבר קבוצת

הממ, רעיון מעניין אחר. קראתי את המאמר הזה של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx כי הזיכרון הווירטואלי שלך מוגבלת XP Pro עד 2GB, אבל אתה יכול "להעיף" את הבורר בקובץ Boot.ini כדי לאפשר את זה כדי לקבל גישה 3GB VRAM עבור יישומים. האם זה לא משהו שאני צריך לעשות? הוא יכול לגרום לבעיות אחרות? בעיקרון, המחשב פועל מצוין על XP Pro על דרך זה, אני רק רוצה קצת יותר זיכרון כאשר אני מפעיל חבורה של תוכניות בבת אחת (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, קרי, iTunes, תוכנת הקלטה אודיו, וכו ') . אני לא הולך לקנות מערכת הפעלה חדשה רק כדי לקבל עוד GB של זיכרון, אבל אם אני יכול איכשהו להפוך לזמין יותר ללא בעיה, אני אתן לו זריקה.

אני מנסה לקרוא על מה אני יכול ולא רק מסתמך על התגובות של כולם על הפורום, אבל לפעמים אני לא לגמרי מבין כל דבר, החל בקריאת מאמר.
Old 31 דצמבר 2008, 09:01
קבוצת תורמים

זוהי הדרך לעשות זאת, לקרוא ולבקש. על מנת להגדיר את הזיכרון תזמון:

יש לי 790i, כך אני מקווה את ה-BIOS קורא זהה לשלי LOL.

קבל את ה-BIOS, (אם אינך יודע כיצד, שאל), ב-BIOS כדי לגלול למטה שבבים תכונות מתקדמות, היכה הזן:

גלול למטה כדי FSB & Memory Config, היכה הזן:

גלול למטה ל הגדרת זיכרון עיתוי, מומחה כדי לשנות את זה.
אתה צריך לראות timings בהמשך, לשנות ערכים אלה כדי 5-4-4-15 (שם יש 4 ערכים, לא 3, וכן את הערך האחרון, 15, יש לי זיכרון של הקישור שסיפקת שלך op)) ולאחר מכן 2T . שאל Carbon על T2 דבר. אני חייב להשתמש 2T כי יש לי 8GB של זיכרון RAM, אבל אני לא בטוח שאתה חייב להשתמש 2T ל 4. אבל אז על הקישור שסיפקת, הוא אמר T2. אני פשוט לא יודע על זה מספיק כדי לייעץ לך.

אני לא יודע על שום "בבוררי כדי להעיף" אז שוב אני לא מציע יעוץ שם LOL.

התקווה את הפעולות הבאות כדי לשנות את timings מסייעת אף.
Old 31 דצמבר 2008, 15:13
חבר קבוצת

היי בנאדם, תודה על תשובתך. אני ממש הבנתי את זה ימינה לפני שאתה פורסם כי היה דיון על 1T vs 2T דבר כמו שאנחנו מדברים. עוד שאלה, האם יש תוכנית רגילה של מרבית האנשים benchmark להשתמש כדי לבחון את הביצועים ואת הזיכרון? אני זוכר לראות כמה שמות אבל לא יכול לזכור אותם.
Old 31 דצמבר 2008, 15:52
קבוצת תורמים

ממש כאן, אתה צריך לבצע אתחול דיסק להתקין אותה, וזה לוקח הרבה זמן כדי לעשות את זה בלילה LOL. שטויות, caplock, עצלן מדי כדי לתקן את זה.

http://www.memtest.org
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שאלה לגבי זמני Internet Files לא יצר בעיה .... olig דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 2nd יוני 2009 23:23
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
כמה בעיות שוליות .... LiamRepiso כללי תוכנות צ 'אט 1 24 אוקטובר 2008 12:51
PSU,,, עדיין בעיה בשבילי dsaliba מקרים & ספקי כוח 7 10 ספטמבר 2008 13:10
Vista SP1, התקן ההנפקה. עזרה בבקשה. LucasCu מערכות ההפעלה Windows 3 1 ספטמבר 2008 13:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.