mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nauji OCZ RAM įdiegti - nedidelis problema ir klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 30, 2008, 16:28
Narys

Default Nauji OCZ RAM įdiegti - nedidelis problema ir klausimas

Aš neseniai įsigijo keletą naujų OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 nuo Newegg ir įdiegti ją į savo kompiuterį šiandien. Aš prijungtas ji lygiai taip pat, kaip prieš ir kompiuteris pradėjo veikti ir veikia gerai. Vienintelė problema yra ta, kad kai aš einu į Control Panel ir sistema, tai tik parodo, kaip 2,5 GB RAM. Prieš tai turėjau 2GB (2x1GB) dėl tos pačios OCZ Dual Channel Memory Installed ir jis parodė baudos 2GB. Bet tai mintis?

Be to, kitas klausimas, aš tai ne problema, o tik daro man smalsu yra tai, kad atmintis yra parduodami kaip 5-4-4-2T laiko, manau (tai kad patikimas ar ne?), Bet mano paleisties ekraną, kur jis rodo laikus, ji sako 6-6-6-2T. Kas yra dėl šios priežasties? Žinau aš atmintis yra paženklinta pati kaip buvo Newegg, todėl jis tiesiog atrodo, kad veikia geriau. Ar tai normalu?

Ačiū!

O ir mano kompiuteris buvo pastatyta pagal save (pomėgiai, bet aš vis dar of NEWB bit). Specifikacijos yra mažesnė ir aš rašyti iki kitos informacijos, jei reikia:

XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz (dabar) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Watt Power Supply, Seagate Barracuda 7.200,10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Card - 512MB DDR3, XP Pro
Old Gruodis 30, 2008, 17:37
Donorų grupės

Nebent XP Pro 64bit OS, jūs nematysite visų's 4GB RAM. Turėtumėte pamatyti 3,5, nors manau, kad ...........
Old Gruodis 30, 2008, 18:43
Donorų grupės

3.5 x32 - 1GB VRAM = 2,5 GB reguliaraus skirtas RAM. Grįžti į x64 ir gausite visus 4GB.

Tiesiog laikus nustatyti rankiniu būdu BIOS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 30, 2008, 23:11
Narys

Get Vista Home Premium 64-bit gauti visus 4gb galite gauti XP 64 bit, bet Jūs galite gauti Vista Newegg mažiau ir Vista yra daugiau nei 100% geriau. įsitikinkite, kad visus laikus ir įtampa yra tokia pati. Dont pažaisti, nebent esate tikri, nes galite mailius jūsų RAM / plokštės
Old Gruodis 31, 2008, 07:13
Narys

Kaip tiksliai galiu nustatyti visus laikus ir įtampos? Ir kaip man žinoti, kas įtampų nustatyti jį? Žinau laikus, nes jie buvo įrašyti į RAM pati.

Ir ką jūs suprantate 3,5 - 1GB VRAM?

Thanks for the help, guys!
Old Gruodis 31, 2008, 07:36
Narys

Atveju jis padeda, čia aš nusipirkau atminties (turiu jį iš TigerDirect, ne Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old Gruodis 31, 2008, 08:09
Narys

Hmm, dar įdomi idėja. Perskaičiau šiame straipsnyje Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx kad jūsų virtualioji atmintis yra ribota XP Pro "su 2 GB, bet galima" pasukt "į boot.ini failas perjungti, kad ji galėtų susipažinti 3GB VRAM paraiškas. Ar tai ką aš neturėtų daryti? Ar tai sukelia kitų problemų? Iš esmės, kompiuteris veikia gerai ant XP Pro, kaip jis, aš tik norėjau šiek tiek daugiau atminties, kai Bėgu programų krūva vienu metu (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, garso įrašymo įrangos ir tt) . Aš nesiruošia pirkti nauja OS tik gauti kitą GB atminties, tačiau, jei aš galiu kažkaip labiau prieinamas be klausimu, I'll give it a shot.

I'm trying to perskaityti apie tai, ką galiu, o ne tik remdamasis visi atsakymai į forumą, bet kartais aš ne visai suprantu viską nuo skaitymo straipsnis.
Old Gruodis 31, 2008, 09:01
Donorų grupės

Štai kaip tai padaryti, skaityti ir klausti. Nustatyti savo atmintį laiko:

Turiu 790i todėl aš tikiuosi BIOS rašoma taip pat, kaip mano Lol.

Patekti į BIOS (if you don't know how, ASK), BIOS scroll down to Advanced Chipset Features, paspauskite Enter:

Pereikite į FSB & Memory Config, paspauskite Enter:

Pereikite į Atminties sinchronizavimas nustatymas, pakeitimas, kad į ekspertų.
Turėtumėte pamatyti laikus toliau, pakeisti šias vertes, 5-4-4-15 (turėtų būti 4 vertes, o ne 3 ir paskutinė vertė, 15, aš iš atminties nuorodą galite nurodyti savo VP)) ir tada 2T . Klauskite Anglies apie T2 dalykas. Turiu naudoti 2T nes turiu's 8GB RAM, tačiau aš nesu įsitikinęs, turite naudoti 2T 4. Bet tada nuorodą, kurią pateikėte, ji pasakė T2. Aš tiesiog nieko nežinome apie tai pranešti Jums.

Aš nežinau apie bet kokius "pereina į" Flip ", kad vėl aš nesiūlo patarti ten lol.

Vilties žingsnių pakeisti laikus padeda nors.
Old Gruodis 31, 2008, 15:13
Narys

Hey man, ačiū už atsakymą. Actually I figured it out tiesiai prieš jus Posted kad buvo aptarti 1T vs 2T dalykas, kaip mes kalbame. Kitas klausimas, ar yra standartinis programos daugeliui žmonių naudotis etalonas ir eksploatacinis bandymas savo atmintį? Pamenu, kai matome, bet pavadinimų nepamenu jų.
Old Gruodis 31, 2008, 15:52
Donorų grupės

Right Here, Jums reikės pateikti įkrovos disko paleiskite ją, ir gali užtrukti ilgą laiką, taigi DO IT AT NIGHT LOL. Šūdas, caplock, pernelyg tingus, kad ją išspręsti.

http://www.memtest.org
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klausimas Temp Internet Files negali būti sukurtas klausimas .... olig Naršyklėms & FTP Klientai 0 2 birželis 2009 23:23
Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas Mohi212 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 sausis 2009 06:55
Nedidelių problemų .... pora LiamRepiso BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 24 spalis 2008 12:51
PSU,,, dar klausimas man dsaliba Cases & Power Supplies 7 10 rugsėjis 2008 13:10
Vista SP1 įdiegimas numeris. Help please. LucasCu Windows "operacinės sistemos 3 1 rugsėjis 2008 13:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.