![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es nesen nopirka kādu jaunu OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 no Newegg un uzstādītām tā manā datorā jau šodien. I plugged to tieši tāpat kā pirms, gan datora palaišanas un darbojas labi. Vienīgais jautājums ir: ja es eju uz Control Panel un sistēmas, tas tikai parāda, kā 2.5GB RAM. Pirms tam man bija 2GB (2x1GB) no paša OCZ Dual channel memory uzstādītas un tas parādīja, naudas soda 2GB. Jebkurš šo domu? Arī citu jautājumu, kas man bija, ka nav jautājumu, bet tikai liek man ziņkārīgs ir tas, ka atmiņa ir pārdots par 5-4-4-2T laika, manuprāt (vai ka pareiza vai ne?), Bet uz mana starta ekrāna, kur tas redzams hronometrāža ir teikts, 6-6-6-2T. Kāds ir iemesls? Es zinu, atmiņas Man ir atzīmēta pats kā tas bija Newegg, tādēļ vienkārši šķiet darbojas labāk. Is this normal? Pateicība! Ak un mans dators bija uzbūvējis pats (hobijs, bet es esmu joprojām mazliet newb). Specs ir zemāk, un es varu post izveidot jebkādu citu info, ja nepieciešams: XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz (tagad) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Watt Power Supply, Seagate BARRACUDA 7200.10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video kartes - 512MB DDR3, XP Pro |
|
| |||
| |||
| Ja vien XP Pro 64bit OS tad jūs neredzēsiet viss ir 4GB RAM. Jums vajadzētu redzēt 3,5 gan es domāju, ka ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3.5 x32 - 1GB VRAM = 2.5GB regulāri risināt ram. Iet uz x64 un jūs saņemsiet visu 4GB. Just fix hronometrāža manuāli BIOS.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| get Vista Home Premium 64 bit, lai saņemtu visus 4gb Jūs varat XP 64 bitu, bet jūs varat iegūt Vista newegg mazāk un vista ir vairāk nekā 100% labāka. jāpārliecinās, ka visas hronometrāžu un spriegumi ir vienādi. dont play apmēram, ja neesat pārliecināts, jo jūs varat cept savu ram / motherboard |
|
| |||
| |||
| Tieši kā es varu noteikt visu hronometrāžu un spriegumu? Un kā es varu zināt, spriegumu, kas to? Es zinu, hronometrāžu, jo tie bija rakstīta uz RAM pati. Un ko jūs domājat ar 3.5 - 1GB VRAM? Paldies par palīdzību, puiši! |
|
| |||
| |||
| Ja tas palīdz, šeit atmiņa iegādājos (got no Tigerdirect ne Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER |
|
| |||
| |||
| Hmm, viena interesanta ideja. Es izlasīju šajā Microsoft rakstu http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx ka jūsu virtuālo atmiņu ir ierobežota Pro 2GB XP, bet jūs varat "uzsist" slēdzis Boot.ini failu, lai ļautu tai piekļūt 3GB VRAM iesniegt pieteikumus. Tas ir kaut kas man nevajadzētu darīt? Vai tas rada citas problēmas? Būtībā dators darbojas naudas sodu XP Pro tā tas ir, es tikai gribēju nedaudz vairāk atmiņas, kad es skrienu ķekars programmu uzreiz (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, audio ierakstīšanas programmatūra, uc) . Es netaisos pirkt jaunu OS tikai, lai iegūtu citu GB atmiņu, bet ja es kaut kādā veidā var padarīt pieejamas bez jautājums, I'll give it a shot. Es cenšos izlasīt pat par to, ko es varu, nevis paļaujoties uz visiem atbildes uz forums, bet dažreiz man nav īsti saprast visu lasīt rakstu. |
|
| |||
| |||
| Tas ir veids, kā to darīt, lasīt un jautāt. Lai iestatītu atmiņas biežums: Man ir 790i tāpēc es ceru BIOS skan tāpat kā mans lol. Get to BIOS, (ja jūs neprotat lūgt), in BIOS ritiniet uz leju, lai Advanced Chipset Features, hit ievadiet: Ritiniet uz leju, lai FSB un atmiņas konfigurācija, hit ievadiet: Ritiniet uz leju, lai Memory Timing Setting, mainīt, ka, lai eksperts. Jums vajadzētu redzēt hronometrāžu zemāk, mainīt šīs vērtības 5-4-4-15 (jābūt 4 vērtību, nevis 3, un pēdējo vērtību, 15, I got no atmiņas saite, kuru jūs norādījāt savā OP)) un pēc tam 2T . Uzdot Carbon par T2 lieta. Man ir jāizmanto 2T jo man ir 8GB's of RAM, bet es neesmu pārliecināts, jums vajadzēs lietot 2T par 4. Bet pēc tam uz saites jūs norādījāt, tas teica T2. Es nezinu pietiekami daudz par to, uz padomu. Es nezinu par visiem "pārslēdzas uz flip", tāpēc atkal es nepiedāvā padomu tur lol. Hope pasākumus, lai mainītu secību palīdz though. |
|
| |||
| |||
| Hey man, paldies par atbildi. Es tiešām skatīja tā veic tieši pirms jums norīkoto ka un bija diskusiju 1T vs 2T lieta, kā mēs runājam. Vēl viens jautājums, vai ir standarta programma, vairums cilvēku izmanto uz standarta un veiktspējas pārbaude viņu atmiņas? Es atceros redzēt dažus vārdus, bet nevar atcerēties tos. |
|
| |||
| |||
| tieši šeit, Jums vajadzēs bootable disku RUN, un tas aizņem ilgu laiku, tāpēc DO IT AT NIGHT LOL. Crap, caplock pārāk slinks lai to salabotu. http://www.memtest.org |
![]() |
|
| Bookmarks |