menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Nové OCZ Ram inštaláciu - menej záležitosť a otázka

Reply

Thread Tools
Old 30. decembra 2008, 16:28
Člen Skupina

Default Nové OCZ Ram inštaláciu - menej záležitosť a otázka

Nedávno som koupené nejaké nové OCZ 4 GB (2x2GB) PC6400 od Newegg a inštalované na počítač dnes. I to zapojený presne rovnakým spôsobom ako predtým, a počítač sa spustí a beží v pohode. Jediným problémom je, že keď pôjdem na Ovládací panel, a systém, len ukazuje, ako +2,5 gigabajt RAM. Pred tým som mal 2gb (2x1GB) rovnakého OCZ duální kanál pamäte nainštalované a to ukázalo ako pokuty 2GB Akejkoľvek myšlienky na to?

Aj ostatné otázky som, že to nie je problém, ale jednoducho sa mi kuriózní je, že pamäť je predávaná ako 5-4-4-2T časování, verím (znamená, že zvuk v poriadku?), Ale na mojej úvodná obrazovka, kde sa ukazuje načasovanie, to hovorí 6-6-6-2T. Aký je dôvod, prečo to? Viem, že mám v pamäti je označený rovnako ako to bolo na Newegg, takže to len zdá sa beží lepšie. Je tohle normální?

Vďaka!

Oh a môj počítač bol postavený sám (a hobby ale som stále trochu newba). Specs sú nižšie a můžu post žiadne ďalšie informácie v prípade potreby:

XFX nForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (teraz) 4GB DDR2 PC6400, ATX polovici-Tower Case, 600 Watt Napájanie, Seagate Barracuda 7200.10 500 GB pevný disk - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Grafická karta - 512MB DDR3, XP Pro
Old 30. decembra 2008, 17:37
Darcu Skupina

Není-li, že je pre XP 64bit OS potom nebude vidieť všetky 4 GB na RAM. Mali by ste vidieť 3,5 i keď myslím, že ...........
Old 30. decembra 2008, 18:43
Darcu Skupina

3,5 na x32 - 1 GB. VRAM = +2,5 gigabajt pravidelnej adresované ram. Prejsť na x64 a dostanete všetky 4gb

Stačí opraviť čas manuálně v BIOSu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 30. decembra 2008, 23:11
Člen Skupina

získať Vista Home Premium 64 bit dostať všetky 4 gb dostanete XP 64 bit, ale môžete získať priehľad na newegg menej a Vista je viac ako 100% lepšie. uistite sa, že každá doba a napätia sú rovnaké. dont obtekať, ak si nie ste istí, pretože si môžete usmažit váš ram / doska
Old 31. decembra 2008, 07:13
Člen Skupina

Ako presne môžem nastaviť všetko o načasovaní a napätia? A ako mám vedieť, aké napätie nastaviť ju? Viem, že čas, pretože bola napísaná o RAM sama.

A čo si myslíte o 3,5 - 1 gb VRAM?

Vďaka za pomoc, páni!
Old 31. decembra 2008, 07:36
Člen Skupina

V prípade, že pomáha, máme v pamäti som kúpil (to mám od Tigerdirect, ne Newegg btw): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old 31. decembra 2008, 08:09
Člen Skupina

Hmm, ďalší zaujímavý nápad. Čítal som v tomto článku Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx , Že vaša virtuálnej pamäte je obmedzený na 2 GB XP Pro, ale môžete "flip" prechod na súbor Boot.ini, aby mu umožnili prístup 3GB VRAM pre podávanie žiadostí. Je to niečo, čo by nemali robiť? Môže to spôsobiť ďalšie problémy? V podstate počítač beží pokuta na XP Pro tak ako to je, já len chcela trochu viac pamäte, keď som beží veľa programov naraz (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes, nahrávanie zvuku, softvér, atď) . Já nebudu kupovať nový OS len získať ďalšie GB pamäte, ale ak môžem nejako zarobiť viac dostupné bez problému, Dám ju zastrelila.

Já jsem se snaží čítať až na to, čo môžem a nie len spoliehať na každého z nás reakcií na fórum, ale niekedy nemám dosť pochopiť všetko od čítania článku.
Old 31. decembra 2008, 09:01
Darcu Skupina

To je spôsob, ako to urobiť, čítať a opýtajte sa. Ak chcete nastaviť časovanie pamätí:

Mám 790i tak som dúfal, že váš BIOS číta rovnako ako moje lol.

Dostat do BIOSu (ak neviete ako, obráťte sa), v BIOSu prejdite na Pokročilé Čipová funkcie, stlačte kláves Enter:

Prejdite do FSB & Memory Config, stlačte kláves Enter:

Prejdite do nastavenia časovania pamätí, zmeny, ktoré sa odborníka.
Mali by ste vidieť nižšie čas, zmeniť tieto hodnoty na 5-4-4-15 (tam by mal byť 4 hodnoty, ne 3, a posledná hodnota, 15, som z pamäte odkaz ste poskytli vo vašej OP)) a potom 2T . Opýtajte Carbon o T2 vec. Musím použiť 2T, pretože som to 8 GB RAM, ale nie som si istý, že musím používať 2T za 4. Ale potom na odkaz, ktorý ste poskytli, je povedal T2. Já jen neznám dost na to, aby vám poradí.

Neviem o žiadne "prepne do flip", takže opäť nebudu ponúkať radiť tam lol.

Dúfam, že kroky k zmene načasovanie pomáha hoci.
Old 31. decembra 2008, 15:13
Člen Skupina

Ahoj chlape, vďaka za odpoveď. I v skutočnosti si to priamo pred vami a bol vyslaný, aby porady 1T vs 2T vec ako hovoríme. Ďalšou otázkou, existuje štandardný program väčšina ľudí používa k benchmark a výkonnosť otestovať svoje pamäti? Pamätám si, ako videl názvy, ale nemôže zapamätať.
Old 31. decembra 2008, 15:52
Darcu Skupina

Práve tu, čo musíte urobiť Zavádzanie DISC spúšťať a to trvá dlho SO DO IT AT NIGHT LOL. Svinstvo, caplock, príliš lenivý na to spraví.

http://www.memtest.org
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.