![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио неке нове ОЦЗ 4ГБ (2кс2ГБ) ПЦ6400 из Неуегг и инсталиран је на мој рачунар и данас. Прикључен сам га управо на исти начин као и пре него се рачунар покреће се и води у реду. Једини је проблем да кад одем на Цонтрол Панел и система, то само показује како је од 2.5ГБ РАМ-а. Пре тога сам имала 2ГБ (2кс1ГБ) из истог двојан канал ОЦЗ меморија инсталира и то је показао како је фино 2ГБ. Било која мисли на то? Такође, осталим питање сам да није проблем, али чини ми се да је знатижељан меморије се продаје као 5-4-4-2Т времена, ја мислим (не тај звук право?), Али на мој почетни екран где се приказује време, каже он 6-6-6-2Т. Који је разлог за то? Знам меморијску сам обиљежен исто као што је био на Неуегг, тако да изгледа као да се управо изводи боље. Да ли је то нормална? Хвала! Ох мој рачунар је изграђен по себи (хоби, али ја сам још мало о неуб). Спецификације су испод, а ја се могу постављати било какве друге информације, ако је потребно: КСФКС нФорце 680и ЛТ сли соцкет 775, Интел Цоре 2 Куад К6600 2.40ГХз, (сада) 4ГБ ДДР2 ПЦ6400, АТКС Мид-Тоуер Цасе, 600 Уатт Поуер Супплы, 7200,10 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 500ГБ Хард Дриве - 7200, КФА2 ГеФорце 8800 ГТ Оверцлоцкед Видео Цард - 512МБ ДДР3, КСП Про |
|
| |||
| |||
| Осим у случају да је КСП Про 64бит ОС тада нећете видети свих 4ГБ РАМ-а. Требало би да видите 3,5 иако мислим ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3,5 на кс32 - ВРАМ 1ГБ = 2.5ГБ регуларна обратио овна. Иди на кс64 и видећете све 4ГБ. Довољно је ручно поправити време у БИОС.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| гет Виста Хоме Премиум 64 бита добити све 4ГБ можете добити КСП 64 битни, али можете добити на видик неуегг за мање и видик је више од 100% боље. побрините се да су све време и напон су исти. донт плаы око, осим ако сте сигурни, јер можете пржити ваше рам / матична плоча |
|
| |||
| |||
| Како тачно ћу поставити све на време и напон? И како могу да знају шта напон за постављање то за? Знам за време када су били писани на РАМ сама. А што то мислиш бы 3/5 - 1ГБ ВРАМ? Хвала за један дан помоћ момачки! |
|
| |||
| |||
| У случају помаже, ево ја купио меморијску (добио га са Тигердирецт, не Неуегг бту): хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...=УЕБЛЕТ03ОРДЕР |
|
| |||
| |||
| Хмм, још једна интересантна идеја. Читала сам у овом члану Мицрософт хттп://ууу.мицрософт.цом/ухдц/сыстем...АЕ/ПАЕмем.мспкс да је ваша Виртуална меморија је ограничена на КСП Про до 2ГБ, али можете "флип" а пребацити у датотеци Боот.ини допустити да 3ГБ ВРАМ за приступ апликацијама. Да ли је то нешто што не би требало да учини? Могао је да изазове друге проблеме? Углавном, рачунар покреће фино на КСП Про на начин да је, само сам хтео мало више меморије за покретање када сам хрпа програма одједном (Пхотосхоп, Дреамуеавер, ватромет, тј иТунес, софтвер за снимање звука, итд) . Им 'не лијегање у куповину новог ОС само да би добили још један ГБ меморије, али ако могу некако направити више доступни без проблема, ја ћу му дати моментално. Им 'тежак за читање на што могу, а не само ослањајући се на свачији одговоре на форуму, али понекад не разумемо све, од прилично читање члан. |
|
| |||
| |||
| То је начин на који ћете то да урадите, прочитајте и питајте. Да бисте поставили ваш меморы тиминг: Имам 790и па ја сам у нади вашег БИОС чита исто као минско лол. Доћи до БИОС-у, (ако не знате како, питајте), у БИОС идите доле до Адванцед Феатурес цхипсет, притисните ЕНТЕР: Померите се доле до ФСБ & Меморы Цонфиг, притисните ЕНТЕР: Померите се доле до Меморы Време Намјеа̨тање, промените то стручњак. Требало би да видите време у наставку, промену тих вредности на 5-4-4-15 (ту би требао бити 4 вредности, а не 3, а последња вредност, 15, добио сам из меморије везу коју сте унели у свој ОП)), а затим 2Т . Питајте Царбон о Т2 ствар. Имам користити 2Т јер сам 8ГБ РАМ-а, ипак Им 'не сигуран шта морате користити 2Т за 4. Али тада на везу коју сте доставили, он је рекао Т2. Ја једноставно не знам довољно о томе саветовати вас. Не знам о свим "пребацује на флип" па опет нећу саветовати понуди има лол. Хопе кораке да бисте променили време помаже ипак. |
|
| |||
| |||
| Хеј човек, хвала за одговор. ЈА заиста фигуред ит оут право пре него што је било објављено да је и дискутовање је 1Т вс 2Т као што ми говоримо. Још једно питање, постоји стандардни програм већину људи користити за мерење тест перформанси и њихове меморије? ЈА сећати се виђење неких имена, али их не могу сетити. |
|
| |||
| |||
| Баш овде, морате направити боотабле ДИСЦО изводити га, а које је потребно дуго времена ПА ДО ИТ ноћу ЛОЛ. Срање, цаплоцк, превише лењ да се то поправити. хттп://ууу.мемтест.орг |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о темп интернет филес неће бити израђена тема .... | олиг | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 2. јуна 2009 23:23 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Неколико мањих проблема .... | ЛиамРеписо | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 24 октобар 2008 12:51 |
| Псу,,, још увек у питање за мене | дсалиба | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 10. сеп 2008 13:10 |
| Инсталација Видик СП1 Иссуе. Молимо за помоћ. | ЛуцасЦу | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 1 септембар 2008 13:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |