az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Yeni OCZ Ram yüklemek - küçük sorun ve soru

Reply

Konu Araçları
Old 30 Aralık 2008, 16:28
Üye Grubu

Default Yeni OCZ Ram yüklemek - küçük sorun ve soru

Yakın zamanda bazı yeni OCZ 4GB (2x2GB) Newegg den PC6400 ve bilgisayar üzerinde kurulu bugün satın aldı. Ben tam olarak aynı şekilde ve bilgisayar öncesine kadar başlar ve hassas çalışırken, takılı. Tek sorun, ben Denetim Masası ve Sistem gitmek, sadece 2.5GB RAM olarak göstermesidir. Bu önce, aynı OCZ, çift kanallı bellek yüklü (2x1GB) 2GB vardı ve 2GB gibi güzel gösterdi. Bu konuda herhangi bir düşünce?

Ayrıca, başka bir soru bu bir sorun değil, sadece beni merak yapar ki hafıza 5 olarak zamanlaması-4-4-2T satılır, I (ses doğru mu?) Ama başlangıç ekranında nerede gösterir inanıyoruz timings, bunu söylüyor 6-6-6-2T. Bu sebebi nedir? Sanırım olarak Newegg üzerinde, dolayısıyla sadece iyi çalışıyor gibi görünüyor idi aynı işaretlenmiş var hafıza biliyorum. Bu normal mi?

Teşekkürler!

Oh ve bilgisayar kendim (hobi inşa edilmiştir, ama hala bir newb biraz var). Özellikleri aşağıda ve gerekirse ben başka bilgilere gönderebilir:

XFX nForce 680i LT SLI Soket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (şimdi) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Kasa, 600 Watt Güç Kaynağı, Seagate Barracuda 7.200,10 500GB Sabit Disk - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked Video Kartı - 512MB DDR3, XP Pro
Old 30 Aralık 2008, 17:37
Bağış Grubu

Tabi bu XP Pro sizi görmez bir 64bit OS ise RAM tüm 4GB's. Though I ........... düşünüyorum Sen 3,5 görmelisiniz
Old 30 Aralık 2008, 18:43
Bağış Grubu

3,5 x32 üzerinde - 1GB VRAM = 2.5GB düzenli ele koç. X64 gidin ve tüm 4GB alırsınız.

Sadece el BIOS ve timings düzeltmek.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 30 Aralık 2008, 23:11
Üye Grubu

Vista Home Premium 64 bit tüm 4GB size XP 64 bit alabilirsiniz elde etmek için ama daha az ve uzak manzara fazla% 100 daha iyi olduğu için newegg üzerinde Vista alabilirsiniz. Tüm timings ve gerilim aynı olduğundan emin olun. Siz emin misiniz dont uğraşın çünkü edebilirsiniz kızartma için RAM / anakart
Old 31 Aralık 2008, 07:13
Üye Grubu

Ne tam olarak tüm timings ve gerilim ve belirlerim? Ve nasıl gerilim için ne için biliyor musunuz? Ben timings çünkü RAM kendi üzerinde yazılı olduğunu biliyorum.

Ve ne 3,5 - 1GB tarafından VRAM anlama geliyor?

Yardım, çocuklar için teşekkürler!
Old 31 Aralık 2008, 07:36
Üye Grubu

Faydası durumda, ben aldım hafıza's (Tigerdirect kimden, btw Newegg değil) aldım: http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old 31 Aralık 2008, 08:09
Üye Grubu

Hmm, ilginç bir fikir. Bu makalede, Microsoft okuyun http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx bu sanal bellek XP Pro 2GB sınırlı olduğunu, ancak "" Boot.ini bir geçiş kapak hemen uygulamalar için 3GB VRAM erişim sağlamak için dosya. Bu I don't gereken bir şey var mı? Diğer sorunlara neden mi? Temel olarak, bilgisayarın iyi o XP Pro şekilde çalışır, sadece ben bir kez (Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, IE, iTunes at ses kayıt yazılımı, vb) programları bir grup kullanıyorum için biraz daha fazla bellek istedim . Sadece hafıza başka bir GB almak için yeni bir işletim sistemi satın almak, ancak giderek değilim ben bir daha bir sorun olmadan kullanılabilir yapabilirsiniz, ben bir şey vereceğiz.

Ben değil, sadece herkesin tepkiler üzerine bir forum ne kadar bağımlı olabilir okumak için, ama çalışıyorum bazen epeyce bir makale okumak her şeyi anlamıyoruz.
Old 31 Aralık 2008, 09:01
Bağış Grubu

Bu şekilde olması yolunda,'s okuyun ve isteyin. Bellek zamanlaması ayarlamak için:

Bir 790i yani BIOS'un umut pm var okuma mayın lol aynıdır.

BIOS, alın (eğer nasıl sorabilir) bilmiyorsanız, BIOS'unda aşağı Gelişmiş Yongaseti Özellikleri girin isabet ilerleyin:

Aşağı doğru gidin FSB & Memory Config girin ulaşmak için:

Aşağı doğru gidin Bellek Zamanlama Ayarı, uzman bunu değiştirmek için.
Sen, 5-4-4-15 bu değerler değişiklik (4 değerleri değil, 3, ve ben size OP verilen hafıza bağlantısından var son değeri, 15)) ve sonra 2T olmalıdır aşağıda timings görmelisiniz . Ve T2 şey Karbon sor. Çünkü olduğundan 2T kullanmak zorunda 8GB's RAM, ama 4 2T kullanmak zorunda emin değilim. Ama sağladığınız bağlantı üzerinde, bu T2 söyledi. Sadece yeterince ilgili tavsiye bilmiyorum.

Herhangi bir "anahtarları hakkında" Bunu yeniden çevirmek için orada lol tavsiye sunmuyoruz olacak bilmiyorum.

Umarım adımları timings değiştirmek için de yardımcı olur.
Old 31 Aralık 2008, 15:13
Üye Grubu

Hey adamım, yanıt için teşekkürler. Aslında doğru önce gibi konuşmak ve bu 1T Vs 2T şey tartışmaya olduğunu ilan onu anladım. Bir başka soru, bu insanların çoğu kriter ve performansını test ve bellek kullanımı standart bir programı nedir? Bazı isimler görüyorum ama şunu hatırlayın ki onları hatırlayamıyorum.
Old 31 Aralık 2008, 15:52
Bağış Grubu

Right Here, YOU RUN IT bir BOOTABLE DİSK yapmalıyız ve uzun bir süre SO DO IT AT GECE LOL alır. Kitap, caplock da düzeltmek için tembel.

http://www.memtest.org
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından