менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Нові OCZ Рам установка - незначні проблеми і питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 грудня 2008, 16:28
Член групи

Default Нові OCZ Рам установка - незначні проблеми і питання

Нещодавно я придбав кілька нових сьогодні OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 від Newegg і встановити її на своєму комп'ютері. Я включив його в точності так само, як і раніше, а комп'ютер запускається і працює добре. Єдина проблема в тому, що коли я йду в панель управління і системи, він тільки показує, як 2.5GB ОЗУ. До цього я мав 2GB (2x1GB) того ж OCZ двоканальної пам'яті встановлена, і він показав штрафу не більше 2 Гб. Будь-які думки з цього приводу?

Крім того, іншого питання, я б це не проблема, але тільки робить мені цікаво, що пам'ять продається як 5-4-4-2T часу, я вважаю (Звучить це так?), Але на мій екран завантаження, де він показує таймінги, він говорить, 6-6-6-2T. Яка причина цього? Я знаю, що я отримав пам'ять відзначається так само, як воно було на Newegg, тому він, здається, працює краще. Хіба це нормально?

Спасибо!

Та й мій комп'ютер був побудований по собі (хобі, але я все ще трохи Newb). Характеристики наведені нижче, і я можу відправляти будь-яку іншу інформацію, якщо необхідно:

XFX NForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (тепер) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Вт блок живлення, Seagate Barracuda 7200.10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked відеокарт - 512MB DDR3, XP Pro
Old 30 грудня 2008, 17:37
Донор групи

Якщо ситуація не є XP Pro 64bit OS тоді ви не будете бачити всі's 4GB пам'яті. Ви повинні побачити 3,5 хоча я думаю ...........
Old 30 грудня 2008, 18:43
Донор групи

3.5 на x32 - 1GB відеопам'яті = 2.5GB регулярно ім'я пам'яті. Перейти на x64 і ви отримаєте всі 4GB.

Просто виправити таймінги вручну в BIOS.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 грудня 2008, 23:11
Член групи

отримати Vista Home Premium 64 біт, щоб отримати всі 4gb ви можете отримати XP 64 Bit, але ви можете отримати на Newegg перспективі все менше і Vista складає більше 100% краще. Переконайтеся, що всі таймінгів і напруги співпадають. Dont пограти, якщо ви впевнені, що ви можете смажити ваш RAM / платі
Old 31 грудня 2008, 07:13
Член групи

Як саме я можу встановити всі таймінги і напруга? І як я знаю, що напруга її налаштувати? Я знаю, що таймінги, тому що вони були написані по пам'яті себе.

А що ви розумієте під 3,5 - 1GB відеопам'яті?

Спасибі за допомогу, хлопці!
Old 31 грудня 2008, 07:36
Член групи

У випадку, якщо це допоможе, ось пам'ять я купив (отримав його від TigerDirect, не Newegg BTW): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER
Old 31 грудня 2008, 08:09
Член групи

Хм, інша цікава ідея. Я прочитав в цій статті Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx що віртуальної пам'яті обмежений у XP Pro до 2 Гб, але ви можете "фліп" перемикач у файлі boot.ini, щоб дозволити йому доступ 3GB відеопам'яті для додатків. Хіба це не те, що я повинен робити? Може викликати інші проблеми? В основному, комп'ютер працює штрафу на XP Pro як воно є, я просто хотів трохи більше пам'яті, коли я біжу купу програм одночасно (Photoshop, Dreamweaver, феєрверки, IE, Itunes, аудіо записи програмного забезпечення і т.д.) . Я не збираюся купувати нову ОС тільки, щоб отримати інший ГБ пам'яті, але якщо я можу якимось чином зробити більш доступними, не питання, я дам його розстріляли.

Я намагаюся прочитати про те, що я можу, а не просто покладатися на всі відповіді на форумі, але іноді я не зовсім розумію, все, від читання статті.
Old 31 грудня 2008, 09:01
Донор групи

Ось як це зробити, читайте і запитати. Для установки пам'яті терміни:

У мене є 790i тому я сподіваюся, ваш BIOS читає ж, як моя LOL.

Отримати в BIOS (якщо ви не знаєте як, запитаєте), в BIOS Прокрутіть вниз до Advanced Chipset Features, натисніть Enter:

Прокрутіть вниз до FSB & Memory Config, натисніть Enter:

Перейдіть Memory Timing Вважаючи, що зміна експерт.
Ви повинні побачити таймінги нижче, змінити ці значення 5-4-4-15 (не повинно бути 4 значення, а не 3, а останнє значення, 15, я отримав з пам'яті посиланням ви вказали у Вашому ОП)), а потім 2T . Запитайте про вуглецевих T2 річ. Я повинен використовувати 2T, тому що я 8GB's пам'яті, але я не впевнений, вам доведеться використовувати 2T за 4. Але тоді на вас посилання, то вона каже, T2. Я просто не знаю, досить про це повідомити вам.

Я не знаю, про яке "переходить на фліп" Так я знову не буде пропонувати радять їсти LOL.

Надії кроки для зміни таймінгів хоча допомагає.
Old 31 грудня 2008, 15:13
Член групи

Hey Man, спасибо за ответ. Я дійсно здогадався перед вас в курсі, що й було обговорення 1T нд 2T річ, як ми говоримо. Інше питання, чи є стандартні програми більшість людей використовують для порівняння продуктивності та перевірки їх пам'ять? Я пам'ятаю деякі імена, але не пам'ятаю їх.
Old 31 грудня 2008, 15:52
Донор групи

прямо тут, ви повинні зробити завантажувального диску, щоб запустити його, і це забирає багато часу, так зробіть це NIGHT LOL. Мука, caplock, занадто ледачий, щоб виправити це.

http://www.memtest.org
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.