![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я придбав кілька нових сьогодні OCZ 4GB (2x2GB) PC6400 від Newegg і встановити її на своєму комп'ютері. Я включив його в точності так само, як і раніше, а комп'ютер запускається і працює добре. Єдина проблема в тому, що коли я йду в панель управління і системи, він тільки показує, як 2.5GB ОЗУ. До цього я мав 2GB (2x1GB) того ж OCZ двоканальної пам'яті встановлена, і він показав штрафу не більше 2 Гб. Будь-які думки з цього приводу? Крім того, іншого питання, я б це не проблема, але тільки робить мені цікаво, що пам'ять продається як 5-4-4-2T часу, я вважаю (Звучить це так?), Але на мій екран завантаження, де він показує таймінги, він говорить, 6-6-6-2T. Яка причина цього? Я знаю, що я отримав пам'ять відзначається так само, як воно було на Newegg, тому він, здається, працює краще. Хіба це нормально? Спасибо! Та й мій комп'ютер був побудований по собі (хобі, але я все ще трохи Newb). Характеристики наведені нижче, і я можу відправляти будь-яку іншу інформацію, якщо необхідно: XFX NForce 680i LT SLI Socket 775, Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz, (тепер) 4GB DDR2 PC6400, ATX Mid-Tower Case, 600 Вт блок живлення, Seagate Barracuda 7200.10 500GB Hard Drive - 7200, KFA2 GeForce 8800 GT Overclocked відеокарт - 512MB DDR3, XP Pro |
|
| |||
| |||
| Якщо ситуація не є XP Pro 64bit OS тоді ви не будете бачити всі's 4GB пам'яті. Ви повинні побачити 3,5 хоча я думаю ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3.5 на x32 - 1GB відеопам'яті = 2.5GB регулярно ім'я пам'яті. Перейти на x64 і ви отримаєте всі 4GB. Просто виправити таймінги вручну в BIOS.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| отримати Vista Home Premium 64 біт, щоб отримати всі 4gb ви можете отримати XP 64 Bit, але ви можете отримати на Newegg перспективі все менше і Vista складає більше 100% краще. Переконайтеся, що всі таймінгів і напруги співпадають. Dont пограти, якщо ви впевнені, що ви можете смажити ваш RAM / платі |
|
| |||
| |||
| Як саме я можу встановити всі таймінги і напруга? І як я знаю, що напруга її налаштувати? Я знаю, що таймінги, тому що вони були написані по пам'яті себе. А що ви розумієте під 3,5 - 1GB відеопам'яті? Спасибі за допомогу, хлопці! |
|
| |||
| |||
| У випадку, якщо це допоможе, ось пам'ять я купив (отримав його від TigerDirect, не Newegg BTW): http://www.tigerdirect.com/applicati...=WEBLET03ORDER |
|
| |||
| |||
| Хм, інша цікава ідея. Я прочитав в цій статті Microsoft http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx що віртуальної пам'яті обмежений у XP Pro до 2 Гб, але ви можете "фліп" перемикач у файлі boot.ini, щоб дозволити йому доступ 3GB відеопам'яті для додатків. Хіба це не те, що я повинен робити? Може викликати інші проблеми? В основному, комп'ютер працює штрафу на XP Pro як воно є, я просто хотів трохи більше пам'яті, коли я біжу купу програм одночасно (Photoshop, Dreamweaver, феєрверки, IE, Itunes, аудіо записи програмного забезпечення і т.д.) . Я не збираюся купувати нову ОС тільки, щоб отримати інший ГБ пам'яті, але якщо я можу якимось чином зробити більш доступними, не питання, я дам його розстріляли. Я намагаюся прочитати про те, що я можу, а не просто покладатися на всі відповіді на форумі, але іноді я не зовсім розумію, все, від читання статті. |
|
| |||
| |||
| Ось як це зробити, читайте і запитати. Для установки пам'яті терміни: У мене є 790i тому я сподіваюся, ваш BIOS читає ж, як моя LOL. Отримати в BIOS (якщо ви не знаєте як, запитаєте), в BIOS Прокрутіть вниз до Advanced Chipset Features, натисніть Enter: Прокрутіть вниз до FSB & Memory Config, натисніть Enter: Перейдіть Memory Timing Вважаючи, що зміна експерт. Ви повинні побачити таймінги нижче, змінити ці значення 5-4-4-15 (не повинно бути 4 значення, а не 3, а останнє значення, 15, я отримав з пам'яті посиланням ви вказали у Вашому ОП)), а потім 2T . Запитайте про вуглецевих T2 річ. Я повинен використовувати 2T, тому що я 8GB's пам'яті, але я не впевнений, вам доведеться використовувати 2T за 4. Але тоді на вас посилання, то вона каже, T2. Я просто не знаю, досить про це повідомити вам. Я не знаю, про яке "переходить на фліп" Так я знову не буде пропонувати радять їсти LOL. Надії кроки для зміни таймінгів хоча допомагає. |
|
| |||
| |||
| Hey Man, спасибо за ответ. Я дійсно здогадався перед вас в курсі, що й було обговорення 1T нд 2T річ, як ми говоримо. Інше питання, чи є стандартні програми більшість людей використовують для порівняння продуктивності та перевірки їх пам'ять? Я пам'ятаю деякі імена, але не пам'ятаю їх. |
|
| |||
| |||
| прямо тут, ви повинні зробити завантажувального диску, щоб запустити його, і це забирає багато часу, так зробіть це NIGHT LOL. Мука, caplock, занадто ледачий, щоб виправити це. http://www.memtest.org |