Нов компютър Охлаждане въпроси - E8400 - 75-80c Здравейте, аз наскоро построен нов персонален компютър с помощта на GA-x48-ds5 гигабайт дънната платка, Intel e8400 двойно ядрото (3.0ghz 9x333 Не OCed.), 2 пръчки от 2GB (4GB общо) корсар xms2 DDR2 800 памет, evga GeForce 9800gt grfx карти , MASSCOOL 8WA741 92 мм топка CPU Cooler (също прилагат Tuniq TX-2 Термални Съставни преди инсталирането на CPU охладител), raidmax smilodon случай (акционерно фенове) и инсталиран Windows 7 x64 късно изгради върху HDD.
Компю ботуши до чисто без никакви проблеми или грешки и го разпознава всички хардуерни съм добавя но докато играе игра и мониторинг на време с SpeedFan съм забелязал те ще достигнат 75-80c при натискане на пълно натоварване, а понякога и на компютър, ще замразява дори ако отида в много населени района на MMORPG като WoW и съм сигурен, че не е графична карта причиняване на замразяването, тъй като той показва от 80 - 120fps (дори и в гъсто населени райони и графики са представени на високи ) и не графични грешки или laggingness появи по всяко време.
Всяко Помощ ще бъде оценена и аз ще направя всичко по силите си, за да отговори на всички въпроси. Благодаря за отделеното време.
Забележка: Повечето от нещата, които знам, са само от четене на компютри, а аз съм все още обучение и така все още съм любител на това и се надяваме да ви момчета, че през ум и да не бъде твърде трудно за мен: Молим: |