Nové PC Chlazení Otázky - E8400 - 75-80c Dobrý den, nedávno jsem postavil nový PC pomocí GA-x48-ds5 desce Gigabyte, Intel e8400 duálním jádrem (3.0ghz 9x333 Není OCed.), 2 hole na 2 GB (celkem 4GB) xms2 Corsair DDR2 800 pamětí, evga GeForce 9800gt grfx karty , MASSCOOL 8WA741 92mm Míček CPU Cooler (také použita Tuniq TX-2 Thermal Compound před instalací chladiče CPU), raidmax smilodon věci (zásoby fanoušků) a nainstalované Windows 7 x64 nejnovější stavět na HDD.
PC boty do pokutu bez problémů a chyb, a zjistí všechny hardwarové jsem přidáno, ale při hraní hry a sledování temps se SpeedFan jsem si všiml, že dosáhne 75-80c při zasažení při plném zatížení a někdy i PC mrazem i když jdu do opravdu osídlených oblastí na MMORPG jako je WoW a jsem si jistý, že to není grafická karta způsobí, že se před mrazem, protože ukazuje, od 80 - 120fps (dokonce i ve velmi zalidněných oblastech, a grafika je nastavena na vysokou ) a žádné grafické chyby nebo laggingness dochází kdykoliv.
Pomoci by ocenili a budu dělat moje nejlepší, který vám pomůže zodpovědět jakékoliv dotazy. Díky za váš čas.
Poznámka: Většina věcí, já vím, jsou jen z čtení na počítačích, a já jsem stále učení a tak jsem ještě amatér na to a doufám, že vás udržet v paměti a nesmí být příliš tvrdé na mě: modlit: |