μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Νέο PC ψύξης Θέματα - E8400 - 75-80c

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 09:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας, πρόσφατα κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα GA-x48-ds5 Gigabyte μητρική πλακέτα διπλού πυρήνα Intel e8400 (3.0ghz 9x333 Δεν OCed.), 2 sticks των 2GB (4GB σύνολο) Corsair xms2 μνήμη DDR2 800, ΕΒΓΑ GeForce 9800gt grfx κάρτα , MASSCOOL 8WA741 92 χιλιοστά Ball CPU Cooler (εφαρμόζεται επίσης Tuniq TX-2 Thermal Compound πριν από την εγκατάσταση του cpu cooler), raidmax smilodon περίπτωση (stock ανεμιστήρες) και εγκατάσταση των Windows x64 τελευταίες 7 βασιστεί στην HDD.

Η PC μπότες μέχρι πρόστιμο που δεν προβλήματα ή λάθη και ανιχνεύει το υλικό όλα τα έχω, αλλά προστίθενται ενώ παίζετε ένα παιχνίδι και με την παρακολούθηση της temps SpeedFan Έχω παρατηρήσει ότι θα φθάσει τα 75-80c πατώντας το πλήρες φορτίο και σε ορισμένες περιπτώσεις, ο PC θα ακόμη και το πάγωμα αν πάω σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή σε ένα MMORPG όπως το WoW και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι η κάρτα γραφικών που προκαλεί η δέσμευση, δεδομένου ότι προκύπτει από τις 80 - 120fps (ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και τα γραφικά που είναι σε υψηλά ) και δεν γραφικά λάθη ή laggingness συμβεί οποιαδήποτε στιγμή.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί και θα καταβάλω κάθε δυνατή βοήθεια για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σημείωση: Τα περισσότερα από τα πράγματα που γνωρίζω είναι μόνο από την ανάγνωση σε σχέση με υπολογιστές και είμαι ακόμα μάθησης και έτσι είμαι ακόμη ερασιτέχνης σε αυτό και ελπίζω ότι σας κρατήσει στο μυαλό και δεν είναι πολύ σκληρό για μένα: προσευχηθούμε:
Old 9η Ιουν 2009, 10:09
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι πολύ ζεστό τρόπο.

Αυτά τα προγράμματα δεν είναι πάντα ακριβή - μπορεί να μην είναι αυτή που πραγματικά καυτό.

Αν είναι όμως μόνο αυτό μπορεί να είναι ασθενώς επικολλήστε εφαρμόζονται ή κάτι που
Old 9η Ιουν 2009, 12:09
Μέλος Ομάδα

ελέγξετε ότι σας είναι σε καλή heatsink, το έχετε πραγματικά να ισχύει το pushpins για socket 775 τώρα! Είχα ένα παρόμοιο θέμα, τότε μου heatsink κυριολεκτικά αισθάνονται off, η οποία έδωσε το θέμα κάπως μακριά:-P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.