Novi PC Cooling pitanja - E8400 - 75-80c Hi, JA je nedavno izgrađena nova računala pomoću GA-x48-ds5 gigabajt matična ploča, Intel dual core e8400 (3.0ghz 9x333 Nije OCed.), 2 štapići od 2GB (4GB ukupno) gusar xms2 DDR2 800 memorije, evga geforce 9800gt grfx kartice , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU hladnjak (također primijeniti Tuniq TX-2 Termalni spoj prije instaliranja CPU hladnjak), raidmax smilodon slučaja (zaliha navijača) i instaliran Windows 7 x64 najnoviji graditi na HDD.
PC čizme fino gore bez problema ili greške i da otkrije sve hardverske sam dodao, ali dok igrate igru i praćenju temps s SpeedFan primjetio sam da će doći do 75-80c prilikom udarca puna opterećenja, a ponekad će PC čak i zamrznuti, ako odem u stvarno naseljena na MMORPG poput WOW i siguran sam da to nije u grafičkom karticom uzrok smrznuti jer pokazuje od 80 - 120fps (čak iu veoma naseljena područja i grafika su postavljeni na visoke ) i bez grafičke greške ili laggingness pojavljuje u bilo kojem trenutku.
Bilo koji pomoć bi bilo poštovati, a ja ću učiniti sve da pomogne moj odgovor bilo kakvih pitanja. Hvala na vašem vremenu.
Napomena: Većina stvari znam iz čitanja su samo na računalima, a ja sam i dalje učenje i tako sam još uvijek u ovom amaterski i nadom vi imajte to na umu, a ne biti previše teško za mene: moli: |