Új PC Cooling kérdések - E8400 - 75-80c Szia, én a közelmúltban épült egy új számítógép segítségével GA-x48-ds5 Gigabyte alaplap Intel e8400 dual core (3.0ghz 9x333 Nem OCed.), 2 sticks of 2GB (4GB összesen) Corsair xms2 DDR2 800 memória, evga GeForce 9800gt grfx kártya , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (is Tuniq TX-2 Thermal Compound telepítése előtt a CPU hűvösebb), raidmax smilodon ügy (stock rajongók) és a Windows 7 legújabb x64 építeni a HDD.
A PC boots up fine a problémák vagy hibák, és felismeri a hardvert, amit hozzáadott de amíg Játék és felügyeleti temps a SpeedFan Úgy vettem észre, hogy el fogja érni a 75-80c ütő, amikor a teljes terhelés és néha a számítógéphez freeze még ha bemegy egy igazán lakott terület egy MMORPG, mint a WoW, és biztos vagyok benne, hogy nem a grafikus kártya, ami a fagyasztva, mert azt mutatja, a 80 - 120fps (még a nagy népsűrűségű területeken, és a grafika meg a magas ), és nem a grafikai hiba fordul elő, vagy laggingness bármikor.
Any help appreciated lenne, és én nem a legjobb hogy válaszoljon a kérdésekre. Köszönöm a segítséget.
Megjegyzés: A legtöbb dolog, tudom, csak az olvasás a számítógépek és én még a tanulás és így még egy amatőr vagyok ezen a fiúk, és reméljük, hogy tartsa szem előtt, és nem túl kemény nekem: imádkozni: |