מחשב חדש בעיות קירור - E8400 - 75-80c היי, אני לאחרונה בנו מחשב חדש באמצעות GA-x48-ds5 Gigabyte לוח האם, אינטל e8400 DUAL CORE (3.0ghz 9x333 לא OCed.), 2 מקלות של 2GB (סה"כ 4GB) corsair xms2 DDR2 800 זיכרון, evga geforce 9800gt כרטיס grfx , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (גם להחיל Tuniq TX-2 Thermal המתחם לפני התקנת CPU Cooler), raidmax smilodon מקרה (המניה אוהדים) והתקנת Windows 7 x64 העדכנית לבנות על HDD.
המגפיים של המחשב בסדר ללא שום בעיות או שגיאות והוא מזהה את כל החומרה אני הוספנו אבל בעת ששיחק משחק ובקרה את temps עם SpeedFan אני כבר שם לב שהם יגיעו 75-80c כאשר להכות מלאה לטעון ולפעמים המחשב יהיה אפילו אם אני הולך להקפיא לתוך אזור מאוכלס מאוד על MMORPG כמו WOW ואני בטוח שזה לא כרטיס המסך גורם להקפיא מאז הוא מראה מ 80 - 120fps (אפילו בתוך אזורים מאוכלסים ביותר הגרפיקה מוגדרים גבוה ) ולא גרפי או שגיאות laggingness מתרחשת בכל עת.
כל עזרה תהיה ךיתורעה ואנו נעשה את מירב המאמצים לענות על כל שאלה. תודה על זמנך.
הערה: רוב הדברים שאני יודע הם פשוט מ לקרוא על מחשבים, ואני עדיין לומד ולכן אני עדיין חובבן בזה ומקווים לכם לשמור את זה בחשבון ולא יהיה לי קשה מדי: מתפלל: |