mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nauja kompiuterio aušinimo problemos - E8400 - 75-80C

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 09:44
Naujas Narys

Labas, aš neseniai pastatė naują kompiuterį naudodami GA-x48-DS5 Gigabyte Motherboard, Intel E8400 Dual Core (3.0GHz 9x333 Ne OCed.), 2 lazdos su 2GB (4GB viso) Corsair XMS2 DDR2 800 atmintis, EVGA GeForce 9800GT grfx kortelė , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (taip pat prašė Tuniq TX-2 Thermal Compound prieš įdiegiant CPU aušintuvas), raidmax Smilodon atveju (akcijų ventiliatoriai) ir įdiegti "Windows 7" x64 vėliau pastatyti ant HDD.

PC batai iki baudą be jokių problemų ar klaidų ir aptinka visus aparatūros Aš pridėjo, bet kai jie žaidžia žaidimą ir stebėti su SpeedFan Aš pastebėjau, jie pasieks 75-80C, kai pradeda visos apkrovos, o kartais ir PC bus temps netgi užšaldyti, jei aš einu į tikrai apgyvendinta teritorija ant MMORPG, pvz WoW ir aš tikiu, kad tai ne video korta kelia užšaldyti, nes jis rodo iš 80 - 120fps (net ir tankiai apgyvendintose vietovėse ir grafika yra nustatytas didelis ), ir jokių grafinių klaidų ar laggingness įvyksta bet kuriuo metu.

Any help Būtume dėkingi, and I'll do my best padėti atsakyti į visus klausimus. Ačiū už sugaištą laiką.

Pastaba: Dauguma dalykų aš žinau tai tik nuo skaitymo iki kompiuteriuose ir aš dar mokytis ir todėl vis dar esu šiuo mėgėjų ir tikiuosi jus vaikinai keep that in mind, o ne per sunkiai man melstis:
Old 9 birželis 2009, 10:09
Donorų grupės

Tai kaip per karšta.

Šios programos ne visada yra tiksli - ji gali būti tikrai, kad karšta.

Jei vis dėlto ji gali tiesiog būti taikomos prastai pasta ar kažkas li
Old 9 birželis 2009, 12:09
Narys

ar jūsų HEATSINK yra tinkamas, jums tikrai reikia jėgos dėl Socket 775 Dabar pinezki! Aš turėjau panašią problemą, tada mano HEATSINK gana jaustis ne pažodžiui, kuris kinda davė problema toli:-P
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.