| Labas, aš neseniai pastatė naują kompiuterį naudodami GA-x48-DS5 Gigabyte Motherboard, Intel E8400 Dual Core (3.0GHz 9x333 Ne OCed.), 2 lazdos su 2GB (4GB viso) Corsair XMS2 DDR2 800 atmintis, EVGA GeForce 9800GT grfx kortelė , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (taip pat prašė Tuniq TX-2 Thermal Compound prieš įdiegiant CPU aušintuvas), raidmax Smilodon atveju (akcijų ventiliatoriai) ir įdiegti "Windows 7" x64 vėliau pastatyti ant HDD.
PC batai iki baudą be jokių problemų ar klaidų ir aptinka visus aparatūros Aš pridėjo, bet kai jie žaidžia žaidimą ir stebėti su SpeedFan Aš pastebėjau, jie pasieks 75-80C, kai pradeda visos apkrovos, o kartais ir PC bus temps netgi užšaldyti, jei aš einu į tikrai apgyvendinta teritorija ant MMORPG, pvz WoW ir aš tikiu, kad tai ne video korta kelia užšaldyti, nes jis rodo iš 80 - 120fps (net ir tankiai apgyvendintose vietovėse ir grafika yra nustatytas didelis ), ir jokių grafinių klaidų ar laggingness įvyksta bet kuriuo metu.
Any help Būtume dėkingi, and I'll do my best padėti atsakyti į visus klausimus. Ačiū už sugaištą laiką.
Pastaba: Dauguma dalykų aš žinau tai tik nuo skaitymo iki kompiuteriuose ir aš dar mokytis ir todėl vis dar esu šiuo mėgėjų ir tikiuosi jus vaikinai keep that in mind, o ne per sunkiai man melstis: |