Jaunu datoru Cooling jautājumi - E8400 - 75-80C Sveiki, es nesen uzbūvēta jauna datora, izmantojot GA-X48-ds5 Gigabyte mātesplate Intel E8400 Dual Core (3.0GHz 9x333 Not OCed.), 2 sticks of 2GB (4GB kopā) Corsair XMS2 DDR2 800 atmiņu, evga GeForce 9800GT grfx karte , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (arī piemērota Tuniq TX-2 Thermal Compound pirms instalēšanas CPU dzesētāja), raidmax smilodon lieta (akciju ventilatoriem) un uzstādītas Windows 7 x64 vēlāk balstīsies uz HDD.
Pc zābaki līdz soda ar nekādas problēmas vai kļūdas, un tas nosaka visu aparatūru esmu pievienotās bet, spēlējot spēles un uzraudzību ar SpeedFan Esmu ievērojis, tās sasniegs 75-80C, kad hitting pilnu slodzi un dažreiz pc būs temps pat sasaldēt, ja man iedziļināties tiešām apdzīvots rajons par MMORPG kā WoW, un es esmu pārliecināts, ka tas nav grafikas karti, kas izraisa sasaldēt, jo tas parāda, no 80 - 120fps (pat ļoti apdzīvotas teritorijas un grafika ir noteikti ar augstu ), un grafikas kļūdas vai laggingness notiek jebkurā laikā.
Any help tiks novērtēti, un es darīšu manos spēkos, lai palīdzētu atbildēt uz jautājumiem. Paldies par jūsu laiku.
piezīme: Lielākā daļa no lietām, ko es zinu ir tikai lasīt līdzi datoru un es joprojām esmu mācīšanās un tā joprojām esmu amatieris šajā un ceru, ka jūs puiši paturēt prātā un tā nedrīkst būt pārāk grūti par mani: lūdzieties: |