Nowy PC Chłodzenie Issues - E8400 - 75-80c Hi, I niedawno wybudowany nowy komputer za pomocą GA-x48-ds5 Gigabyte płyta główna Intel dual core e8400 (3.0ghz 9x333 Nie OCed.), 2 paluszki z 2GB (4GB łącznie) Corsair xms2 pamięci DDR2 800, evga GeForce 9800gt grfx karty , MASSCOOL 8WA741 92mm Ball CPU Cooler (również stosowane Tuniq TX-2 Termálne złożone przed zainstalowaniem procesora chłodnicy), raidmax smilodon przypadku (zasoby fanów) i zainstalowany system Windows 7 x64 najnowszej kompilacji na HDD.
PC buty na grzywnę bez problemów lub błędów i wykrywa wszystkie sprzętu I've dodaje ale i grać w gry i monitorowanie czasu z SpeedFan zauważyliśmy, że osiągnie 75-80c przy pełnym obciążeniu i uderzanie czasami komputer zamrażać nawet jeżeli odejdę w naprawdę zaludnienia na MMORPG jak WoW i jestem pewna, że to nie jest karta graficzna powodują zamrożenie gdyż pokazuje, od 80 - 120fps (nawet w bardzo zaludnione i grafika są ustawione na wysoki ) i nie błędy graficzne lub laggingness występuje w każdej chwili.
Każda pomoc będzie doceniany i I'll do my best, które pomogą odpowiedzieć na wszelkie pytania. Thanks for your time.
Uwaga: Większość rzeczy, wiem, to tylko od odczytu na komputerach i jestem nadal nauki i tak jestem wciąż w tym amatorskie i hope you guys keep that in mind i nie może być zbyt trudne dla mnie: modlić: |