Nové PC Chladenie Otázky - E8400 - 75-80c Dobrý deň, nedávno som postavil nový PC pomocou GA-X48-DS5 doske Gigabyte, Intel e8400 duálnym jadrom (3.0ghz 9x333 Nie je OCed.), 2 palice na 2 GB (spolu 4GB) XMS2 Corsair DDR2 800 pamäťou, EVGA GeForce 9800gt grfx karty , MASSCOOL 8WA741 92mm Míček CPU Cooler (tiež použiť Tuniq TX-2 Thermal Compound pred inštaláciou chladiča CPU), raidmax smilodon veci (zásoby fanúšikov) a nainstalované Windows 7 x64 najnovšie stavať na HDD.
PC topánky do pokutu bez problémov a chýb, a zistí všetky hardvérové jsem pridané, ale pri hraní hry a monitorovanie temps sa SpeedFan som si všimol, že dosiahne 75-80c pri zasiahnutí pri plnom zaťažení a niekedy aj PC mrazničke aj keď jdu do opravdu osídlených oblastí na MMORPG ako je WoW a som si istý, že to nie je grafická karta spôsobí, že sa pred mrazom, pretože ukazuje, od 80 - 120fps (dokonca aj vo veľmi zaľudnených oblastiach, a grafika je nastavená na vysokú ) a žiadne grafické chyby alebo laggingness dochádza kedykoľvek.
Pomôcť by ocenili a budem robiť moje najlepšie, ktorý vám pomôže zodpovedať akékoľvek otázky. Vďaka za váš čas.
Poznámka: Väčšina vecí, já vím, sú len z čítania na počítačoch, a já jsem stále učenie a tak som ešte amatér na to a dúfam, že vás udržať v pamäti a nesmie byť príliš tvrdé na mňa: modliť: |