Нови ПЦ цоолинг питања - Е8400 - 75-80ц Бок, ЈА је недавно изграђена нова рачунара помоћу ГА-кс48-дс5 гигабајт матична плоча, Интел дуал цоре е8400 (3.0гхз 9кс333 Није ОЦед.), 2 штапићи од 2ГБ (4ГБ укупно) гусар ксмс2 ДДР2 800 меморије, евга ГеФорце 9800гт грфкс картице , МАССЦООЛ 8УА741 92мм Балл ЦПУ хладњак (такође применити Туник ТКС-2 Термална спој пре инсталације ЦПУ хладњак), раидмакс смилодон случаја (залиха навијача) и инсталиран Уиндоус 7 кс64 задњи градити на ХДД.
ПЦ чизме фино горе без проблема или грешке и да открије све хардверске сам додао, али док играте игру и праћењу Темпс са СпеедФан приметио сам да ће доћи до 75-80ц приликом ударца пуна оптерећења, а понекад ће ПЦ чак и замрзнути, ако одем у стварно насељена на ММОРПГ попут УОУ и сигуран сам да то није у графичком картицом узрок замрзнути јер показује од 80 - 120фпс (чак и у веома насељена подручја и графика су постављени на високе ) и без графичке грешке или лаггингнесс појављује у било којем тренутку.
Било који помоћ би било поштовати, а ја ћу учинити све да помогне мој одговор било каквих питања. Хвала на вашем времену.
Напомена: Већина ствари знам из читања су само на рачунарима, а ја сам и даље учење и тако сам још увек у овом аматерски и надом ви имајте то на уму, а не бити превише тешко за мене: моли: |