Yeni PC Soğutma Konulari - E8400 - 75-80c Merhaba, yakın zamanda yeni bir PC GA-x48-ds5 Gigabayt anakart, çift çekirdekli Intel e8400 (3.0ghz 9x333 değil OCed kullanılarak yapılmış.), 2GB 2 stickler (4GB toplam) korsan xms2 DDR2 800 bellek, evga GeForce 9800gt grfx kartı , MASSCOOL 8WA741 92mm Bilya CPU Soğutucu (ayrıca uygulamalı Tuniq TX-CPU soğutucu yüklemeden önce 2 Termik Bileşik), raidmax smilodon durumda (stok fanlar) yüklü Windows 7 x64 HDD üzerine inşa son.
Herhangi bir sorun veya hata ile ince kadar PC botlar ve ancak eklediğiniz tüm donanım algılar bir oyun oynamaya ve SpeedFan Ben ne zaman ve bazen adet tam yük vurmak 75-80c ulaşması farkettik ile temps izleme Eğer gerçekten doldurulur alanına gitmek bile dondurma bir MMORPG WoW gibi ve ben bu yana 80'den gösteren grafik kartı donma neden - 120fps yüksek nüfuslu alanlarda (hatta ve grafik yüksek olarak ayarlanır değil eminim ) ve grafik hataları veya laggingness herhangi bir zamanda ortaya çıkar.
Herhangi bir yardım mutluluk duyacağız ve tüm sorulara cevap bulmak için elimden gelenin en iyisini yapacağız. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
not: bildiğim şeyleri çoğu sadece bilgisayar üzerinde okuma ve hala öğrenme ve bu yüzden hala buna amatör ve çocuklar korumak umut olduğunu akılda ve de bana zor değildir: dua: |