Нові ПК Охолодження питань - E8400 - 75-80C
Привіт, я нещодавно побудували новий ПК за допомогою GA-X48-DS5 материнських плат Gigabyte, Intel E8400 Dual Core (3.0GHz 9x333 Чи не OCED.), 2 палички 2GB (4GB всього) Corsair XMS2 пам'яті DDR2 800, EVGA GeForce 9800GT grfx картки , MASSCOOL 8WA741 92мм Ball Кулер (також застосовується Tuniq TX-2 термопасти перед встановленням кулера процесора), Raidmax випадку Smilodon (Stock вентилятори) і встановлена Windows 7 x64 останньої побудувати на свій диск.
PC завантажується штрафу без проблем або помилки, і вона виявляє всі апаратні я додав, але під час гри і моніторингу Temps з SpeedFan я помітив, вони дійдуть до 75-80C при натисканні клавіші повною навантаженням, а іноді і ПК буде навіть заморозити, якщо я йду на самом деле населення області на MMORPG таких як WoW і я впевнений, що це не відеокарта причиною заморожування тому що він показує 80 - 120 fps (навіть у густонаселених районах і графіка встановлений високий рівень ) і не графічні помилки або laggingness відбувається в будь-який час.
Будь-яка допомога буде високо оцінює і я зроблю все можливе, щоб допомогти відповісти на будь-які питання. Спасибо за ваш час.
Примітка: Більшість з речей, яких я знаю, тільки від читання вгору на комп'ютері, і я ще вчуся і так до цих пір на цьому аматорському і сподіваємося, ви, хлопці, майте це на увазі і не бути дуже важко мені: молись:
|