![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам наследени частично реставрирани Dell Optiplex GX2 и сега се опитвам да го ускори малко. Нейната вървят XP Pro, но има само 128MB на овен и 114 от нея се използва така че явно бавно. Имам Еверест, така може да даде никаква информация, необходими, но не съм сигурен къде да започнете да определи какъв вид памет е инсталирана сега. И по-важно какво да купя за да го замени. Знам, че се нуждаят от 1GB стик, но аз знам, че не е толкова просто като просто нищо включване в нея. Поле Стойност Памет Модул Обяви Модул Наименование Toshiba THMR1N8-7 Сериен номер 021AB102h Дата на производство Седмица 44 / 2000 Размер на модула 128 MB (8 устройства, 32 банки) Модул тип RIMM Модул Памет Вид RDRAM Скорост на паметта PC714 (357 MHz) Ширина на модула 16 битов Модул напрежение 2,5 V Памет Модул Характеристики HeatSpreader Настояще Термални Sensor не присъства Памет Модул Производител Име на компанията Toshiba Америка Електронни компоненти, Inc Продуктова информация http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото мога да ви кажа трябва RDRAM, които предварително дати SDRAM и DDR RAM.
|
| |||
| |||
| Намерих някои от Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Вашето право да бъдеш скъп, но тъй като не са нищо, инвестирани в него още Предполагам Разходен $ 100 за компютър вървят XP Pro не е такава, лоша работа. |
|
| |||
| |||
| Ако сте щастливи да купуват използва, от Amazon или иБей тогава тя се появи за да получите много по-евтини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да се опитате това скенера, виж, ако той казва това, което ви е необходимо за сортиране точни, аз се опитах прегледате списъка, но GX2 не е там (поне от това, което мога да видя)
| |||
| |||
| Това е малко объркващо, както всъщност аз не знам и не може да разберете какво точно всички човекът е направил за нея. В случай, казва тя е GX1 но скенери Имам използвани, включително Dell ютилити кажа това е GX2. Всичко, което знам е, че вече има XP Pro, и аз съм много сигурен, че поставят нови HDD в него (а опашат 7 концерта шофиране!) И CD горелка. Идеална за точно с помощта на интернет, което е защо Исках го. Той вероятно е актуализирана няколко неща, но аз не знам какво. Когато тя е нова аз съм сигурен, че това е много добра машина. Той е абсолютен динозавър сега все пак ![]() Точно така, но с двойно дискове. |
|
| |||
| |||
| Ами ако това е GX1, можете да имате до 768MB RAM на зависимост от решаващо нещо, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Module размер 128 MB (8 устройства, 32 банки) <- Означава ли това, имам няколко отворени слотове за да добавите още дърва? Аз наистина не знам какво съм аз говоря тук, за хумор ме Не би той трябва да се актуализират или заменят най-малко на дънната платка и процесор (каквото и да се нарича), за да получите XP тичане на такъв стар хардуер? |
|
| |||
| |||
| Ами сега, преди да купите, видях на честотата на паметта и си помислих, че тя е била честотата на процесора, така че той може или да има най-много от 768MB или 384MB, може да търсите в Еверест и виж каква честота на процесора той казва, че всичко е нищо друго, се приема че е променена . Но трябва да сме в състояние да види дали всичко е променен, когато ние знаем това. |
|
| |||
| |||
| Аз съм сигурен, че pertty промени най-малко на дънната платка. Дънната Име Dell OptiPlex GX200 Аз не съм виждам никъде честотата на процесора? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ & Advice | dfresh27 | Общи Хардуер Чат | 2 | 27 Дек 2008 05:49 |
| Нуждаете се от консултации относно които Уеб Cam да приемате | CompMadness84 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 12 май 2008 г. 16:02 |
| Търсите малко съвети ... | derrenb | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 1-во Фев 2008 04:49 |
| Имате нужда от някакъв съвет | jsfs | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 Дек 2007 16:53 |
| Имате нужда от малко помощ тук PLZ | Albop | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 08:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |