![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω κληρονομήσει ένα μερικώς αποκατασταθεί Dell Optiplex GX2 και τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι για να επιταχύνει λίγο. Η λειτουργία XP Pro αλλά μόνο έχει 128MB μνήμης RAM και 114 από το να χρησιμοποιηθεί ώστε να προφανώς αργή.
Έχω το Everest, επομένως, μπορεί να δώσει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται, αλλά δεν είμαι σίγουρος πού να αρχίσω να προσδιορίσει τι είδους μνήμη είναι εγκατεστημένη τώρα. Και τι πιο σημαντικό για την αγορά για να την αντικαταστήσει. Ξέρω ότι χρειάζονται ένα 1GB ραβδί, αλλά ξέρω επίσης δεν είναι τόσο απλή, όπως ακριβώς θηλυκωτήρια τίποτα σε αυτό. Πεδίο Αξία Memory Module Properties Ενότητα Όνομα Toshiba THMR1N8-7 Serial Number 021AB102h Ημερομηνία Εβδομάδα Παρασκευή 44 / 2000 Module Size 128 MB (8 συσκευές, 32 τράπεζες) Ενότητα Τύπος RIMM Module Τύπος μνήμης RDRAM Μνήμη Ταχύτητα PC714 (357 MHz) Ενότητα Πλάτος 16 bit Ενότητα Τάση 2,5 V Μνήμη Ενότητα Χαρακτηριστικά HeatSpreader Παρόν Θερμική Sensor δεν υπάρχει Μνήμη Ενότητα Κατασκευαστής Όνομα εταιρείας Toshiba America Electronic Components, Inc Πληροφορίες προϊόντος http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εξ όσων μπορώ να σας πω RDRAM ανάγκη, η οποία προ ημερομηνίες και DDR SDRAM RAM.
|
|
|||
|
|||
|
Βρέθηκαν σε κάποια Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20
Το δικαίωμά σας σχετικά με την ακριβή, αλλά διότι δεν έχουν επενδύσει σε κάτι ακόμα υποθέτω δαπάνη $ 100 για ένα PC με λειτουργικό XP Pro δεν είναι τόσο άσχημη αντιμετώπιση. |
|
|
|||
|
|||
|
Εάν είστε ευχαριστημένοι που χρησιμοποιούνται για την αγορά, για την Amazon ή eBay τότε φαίνεται να έχουν πολύ φθηνότερες.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό σαρωτή, δείτε αν αυτό σας λέει τι είδους ανάγκη για σαφή, προσπάθησα μέσα από την εξέταση του πίνακα, αλλά η GX2 δεν ήταν εκεί (atleast από ό, τι μπόρεσα να δω)
|
|||
|
|||
|
Είναι λίγο σύγχυση ως πραγματικά δεν ξέρω και δεν μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ο τύπος έχει κάνει σε αυτό. Η υπόθεση λέει ότι είναι μια GX1 αλλά έχω την σαρωτές που χρησιμοποιούνται, συμπεριλαμβανομένης της Dell χρησιότητας πω ότι είναι μια GX2.
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τώρα έχει XP Pro, και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα θέσουν ένα νέο HDD σε αυτό (ένας μεγάλος 7 GIG οδήγησης!) Και ένα cd καυστήρα. Ιδανική για χρήση μόνο του διαδικτύου που είναι και ο λόγος που ήθελα αυτό. Έχει ίσως ενημέρωση μερικά πράγματα, αλλά δεν ξέρω τι. Όταν ήταν νέος Είμαι σίγουρος ότι ήταν ένα πολύ καλό υπολογιστή. Είναι απόλυτη δεινόσαυρος τώρα αν ![]() Όπως ακριβώς αυτό, αλλά με διπλή δίσκου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν αν είναι ένα GX1, μπορείτε να έχετε έως και 768MB μνήμης RAM, σύμφωνα με το κρίσιμο στοιχείο,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Module Μέγεθος 128 MB (8 συσκευές, 32 τράπεζες) <- Μήπως αυτό σημαίνει έχω κάποια ανοιχτή χρονοθυρίδες για να προσθέσετε περισσότερο μπαστούνια; Πραγματικά δεν ξέρω τι είμαι αναφερόμαστε εδώ τόσο το χιούμορ μου Μήπως δεν θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί ή να αντικατασταθούν, τουλάχιστον επεξεργαστή ή της μητρικής πλακέτας (ό, τι λέγεται) για να λειτουργούν με αυτό τον τύπο XP παλιό υλικό; |
|
|
|||
|
|||
|
Opps, πριν να αγοράσουν, είδα τη συχνότητα της μνήμης και της σκέψης ήταν η συχνότητα της CPU, έτσι θα μπορούσε είτε να έχουν κατ 'ανώτατο όριο των 768MB ή 384MB, θα μπορούσε να σας δούμε στο Everest και να δούμε τι λέει η συχνότητα της CPU, υποθέτοντας ότι όλα είναι τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει . Αλλά θα πρέπει να μπορέσουμε να δούμε αν κάτι άλλαξε, όταν γνωρίζουμε ότι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι σίγουρος πως θα αλλάξει pertty τουλάχιστον τη μητρική πλακέτα.
Motherboard Όνομα Dell OptiPlex GX200 Είμαι συχνότητα της CPU δεν βλέπουμε πουθενά; |