![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam nasledile djelomično obnovljena Dell Optiplex GX2 i sad sam težak da biste dobili Internet to ubrzati malo. Njegova trčanje XP Pro, ali ima samo 128MB RAM-a 114 od njega se koristi tako da je očito spor. Imam Everest pa mogu dati bilo kakve informacije potrebne, ali Im 'ne siguran gdje da počnete identificirati koju vrstu memorije je instaliran sada. I još važnije šta da kupi ga zamijeniti. Znam da je potrebna 1GB stick, ali i ja znam to nije kao jednostavan kao samo plugging ništa u tome. Vrijednost polja Memory Module Properties Naziv modula THMR1N8 Toshiba-7 Serijski broj 021AB102h Manufacture Date Tjedan 44 / 2000 Module Size 128 MB (8 uređaja, 32 banaka) RIMM modula Module Type RDRAM Memory Type Memory Speed PC714 (357 MHz) Module Width 16 bita Modul napona 2,5 V Memory Module Features HeatSpreader Sadašnjost Termalni senzor nije prisutan Memory Module Manufacturer Ime tvrtke Toshiba America Elektroničke komponente, Inc Product Information http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dug kao Ja mogu reći što trebate RDRAM, koja datira unaprijed SDRAM i DDR RAM-a.
|
| |||
| |||
| Pronađeno neke na Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Vaše pravo biti skuplje, ali budući da ne moram ništa investirao u još ga Pretpostavljam trošenje $ 100 za PC trčanje XP Pro nije takav loš posao. |
|
| |||
| |||
| Ako ste sretni da se kupi, ili na Amazon eBay onda se čini da bi puno jeftinije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi probati ovo skener, vidjeti ako Internet kaže kakav vam je potrebno za definitivan, JA pokušao obličje preko popisa GX2, ali nije bio tamo (iz atleast što sam mogao vidjeti)
| |||
| |||
| To je pomalo zbunjujuće stvari kao ja ne znam i ne mogu saznati sve ono što Gvido je učinio za njega. Slučaj je to, kaže GX1 ali skeneri Imam koristi, uključujući Dell komunalnih reći to je GX2. Sve što znam je da sada ima XP Pro, i Im 'ljepušan siguran stavi novi HDD u njoj (a ogroman 7 harpun voziti!) I cd burner. Savršeno za pravedan koristeći Internet to je razlog zašto sam želio to. On je vjerojatno ažuriran nekoliko stvari, ali ne znam što. Kada je novi siguran sam da je to bila vrlo dobra računalo. To je apsolutni dinosaurus sada ipak ![]() Baš kao što je ovaj, ali sa dual disk Pogoni. |
|
| |||
| |||
| Pa ako je to GX1, možete imati upto 768MB RAM-a, prema presudna stvar, |
|
| |||
| |||
| Quote:
Module Size 128 MB (8 uređaja, 32 banaka) <- Da li to znači imam neke otvorene slotovi za dodavanje štapovima? JA stvarno dont 'znati što sam pričaju ovdje tako humor me Ne bi on morati imati ažuriran ili zamijenjeni barem matične ploče ili procesora (što god to zove) da bi dobili XP trčanje na takvim starim hardverom? |
|
| |||
| |||
| Ups prije nego kupite, vidjeh memoriju frekvencije i pomislio da je CPU frekvencija, tako da bi mogao imati bilo max od 768MB ili 384MB, možeš pogledati u Everest i vidi što ona kaže CPU frekvencija, to je sve ništa drugo pretpostavljiv je promijenjena . Ali mi bi trebali biti u mogućnosti vidjeti ako ništa nije promijenio kad znamo da. |
|
| |||
| |||
| Ja sam siguran pertty je promijenio barem matične ploče. Naziv matične ploče Dell OptiPlex GX200 Ja ne vidim nigde CPU frekvencija? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help & Advice | dfresh27 | General Hardware Chat | 2 | 27. prosinac 2008 05:49 |
| Trebate li savjet u vezi Koji Web Cam izabrati | CompMadness84 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 12. svibanj 2008 16:02 |
| Tražite nešto savjet ... | derrenb | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 1. veljača 2008 04:49 |
| Trebam neke savjete | jsfs | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. prosinac 2007 16:53 |
| Trebam neke savjete ovdje plz | Albop | General Hardware Chat | 1 | 10. listopad 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |