![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy részben felújított származtatott Dell Optiplex GX2, és most próbálok, hogy gyorsítsa fel egy kicsit. Az XP Pro fut, de csak 128 MB RAM és 114 is használ, ezért nyilvánvalóan lassú. Én Everest így bármely információ szükséges, de nem vagyok biztos benne, hogy hol kezdjem, hogy milyen típusú memória van telepítve van. És nagyon fontos, hogy mit vásárolnak, hogy cserélje ki. Tudom, hogy kell egy 1GB kibír, de azt is tudom, hogy ez nem olyan egyszerű, mint most bedugásával bármit bele. Mező Érték Memória modul tulajdonságai A modul neve THMR1N8 Toshiba-7 Sorozatszám 021AB102h Előállítás időpontja Week 44 / 2000 Modul mérete 128 MB (8 készülékek, 32 banks) Modul típusa RIMM Module Memória típusa RDRAM Memória sebessége PC714 (357 MHz) Module Width 16 bit Modul feszültség 2,5 V Memória modul jellemzői HeatSpreader Present Thermal Sensor Nincs Van Memória modul gyártó A cég neve Toshiba America Electronic Components, Inc. Termék információ http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire tudom, akkor RDRAM, amely előre időpontokat és DDR SDRAM memória.
|
| |||
| |||
| Talált az Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Ön igazuk van, hogy drága, de mivel nincs semmi fektetett még azt gondolom kiadások 100 $ a PC fut XP Pro nem is olyan rossz üzlet. |
|
| |||
| |||
| Ha Ön szívesen vásárol használt, az Amazon vagy az eBay, akkor úgy tűnik, hogy sokkal olcsóbb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbálhatja ez szkenner, hátha azt mondja, hogy milyen szükség van a határozott, megpróbáltam nézett végig a listán, de a GX2 már nem volt ott (atleast abból, amit láttam)
| |||
| |||
| Ez egy kicsit zavaros, mint valójában nem tudom, és nem lehet kideríteni, pontosan mi minden srác tette hozzá. Az eset azt mondja, hogy ez egy GX1, de a szkennerek már használják, köztük a Dell közüzemi mondom, hogy ez egy GX2. Csak azt tudom, hogy most már XP Pro, és most elég biztos tett fel egy új HDD van (a elpüfölés 7 koncert drive!) És egy CD-író. Tökéletes csak az internet ezért akartam azt. Ő valószínűleg frissítés néhány dolog, de nem tudom, mit. Amikor új, biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon jó számítógép. Ez egy abszolút dinoszaurusz bár most ![]() Éppen úgy, mint ez, de a kettős lemezmeghajtók. |
|
| |||
| |||
| Nos, ha ez egy GX1, akkor upto 768MB RAM szerint a döntő dolog, |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Module mérete 128 MB (8 készülékek, 32 banks) <- Ez azt jelenti, egy kis nyitott résidők még botokat? Igazán nem tudom, mit beszélek én itt, humor Nem úgy van, hogy a frissített vagy cserélni legalább az alaplap vagy a processzor (bármi is hívják), hogy XP fut mint a régi hardvert? |
|
| |||
| |||
| Hoppá, mielőtt vásárolni, láttam, hogy a memória frekvencia és azt hitte, hogy a CPU frekvencia, így ez akár egy max 768MB vagy 384MB, nem úgy nézel ki, az Everest és milyen CPU frekvencia azt mondja, hogy minden, feltételezve, hogy semmi más nem változott . De képesnek kell lennie arra, hogy ha valami megváltozott, amikor tudjuk, hogy. |
|
| |||
| |||
| Én pertty biztosan ő váltott legalább az alaplap. Alaplap neve Dell Optiplex GX200 Én nem látok CPU frekvencia sehol? |