![]() |
|
|
|||
|
|||
|
יש לי וירשה משוחזר חלקית DELL OptiPlex GX2 ו AM עכשיו מנסה להשיג אותו כדי להאיץ קצת. מפעיל את XP Pro, אך יש רק 128MB של RAM ו 114 של אותו בשימוש כך ברור איטי.
יש לי כל כך Everest יכול לתת את הפרטים הנדרשים, אבל אני לא בטוח היכן להתחיל לזהות איזה סוג של זיכרון מותקן כעת. ויותר חשוב מה לקנות כדי להחליף אותו. אני יודע שאני צריך 1GB מקל אבל אני גם יודע שזה לא פשוט כמו כל דבר פשוט פקיקה אליו. ערך שדה מודול זיכרון נכסים שם מודול THMR1N8 Toshiba-7 מספר סידורי 021AB102h תאריך ייצור שבוע 44 / 2000 מודול גודל 128 MB (8 מכשירים, 32 בנקים) סוג מודול מודול RIMM סוג זיכרון RDRAM מהירות זיכרון PC714 (357 MHz) מודול רוחב 16 סיביות מודול מתח 2.5 V תכונות מודול זיכרון נוכח HeatSpreader Thermal חיישן אינו קיים מודול זיכרון יצרן שם החברה Toshiba אמריקה רכיבים אלקטרוניים, Inc מידע מוצר http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ככל שאני יכול להגיד לך צריך RDRAM, אשר מראש תאריכי DDR SDRAM ו-RAM.
|
|
|||
|
|||
|
מציאה חלק ב Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20
הזכות שלך על להיות יקר, אבל מכיוון שאין לי שום דבר השקעתי בו עדיין אני מניח ההוצאות 100 $ עבור מחשב מפעיל XP Pro הוא לא כזה קשה להתמודד. |
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה שמח לקנות משומשים ב eBay או אמזון אז נראה הרבה יותר זול להגיע.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה יכול לנסות זה סורק, לראות אם הוא אומר לך איזה צורך מסוים, ניסיתי להסתכל דרך הרשימה, אבל לא היה שם GX2 (atleast ממה שאני יכול לראות)
|
|||
|
|||
|
זה קצת מבלבל באמת שאני לא יודע ואינו יכול לדעת בדיוק מה כל הבחור עשה את זה. המקרה אומר זהו GX1 אבל אני סורקים השתמשו, כולל כלי שירות של Dell לומר זהו GX2.
כל מה שאני יודע זה עכשיו יש XP Pro, ואני די בטוח שהוא הכניס חדשה בה HDD (7 חלטורה עצום של הכונן!) וכן CD מבער. מושלם רק באמצעות האינטרנט, אשר לכן אני רוצה את זה. יש לו כנראה עדכון כמה דברים אבל אני לא יודע מה. כאשר זה היה חדש, אני בטוח שזה היה טוב מאוד המחשב. זה מוחלט עכשיו למרות הדינוזאור ![]() אבל זה בדיוק כמו עם כונני דיסק כפול.
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן, אם זהו GX1, אתה יכול לקבל upto 768MB של זיכרון RAM לדברי חיוני הדבר,
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
זodule גודל 128 MB (8 מכשירים, 32 בנקים) <- האם זה אומר שאני צריך לפתוח כמה מכונות מזל להוסיף עוד מקלות? אני באמת לא יודע מה אני מדבר כאן כל כך הומור אותי האם הוא לא צריך להיות מוחלף עדכון או לפחות את לוח האם או מעבד (לא משנה מה הוא נקרא) כדי לקבל XP רצה על החומרה הישנה כזה? |
|
|
|||
|
|||
|
אופס, לפני שאתה קונה, ראיתי את תדר הזיכרון וחשבתי שזה תדר CPU, ולכן הוא יכול גם להיות מקסימלי של 768MB או 384MB, אתה יכול להסתכל ב everest ולראות מה זה אומר תדר CPU, בהנחה כי כל דבר אחר השתנה . אבל אנחנו צריכים להיות מסוגלים לראות אם משהו שונה כאשר אנחנו יודעים את זה.
|
|
|
|||
|
|||
|
אני בטוח שהוא שונה pertty לפחות את לוח האם.
שם לוח האם DELL OptiPlex GX200 אני לא רואה תדר CPU בכל מקום? |