![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir iedzimta daļēji atjaunot Dell Optiplex GX2 un esmu tagad mēģina iegūt to paātrināt mazliet. Tā kārtējo XP Pro, bet ir tikai 128 MB RAM un 114 to izmantot, lai tas acīmredzami lēni. Man ir Everest, lai varētu sniegt visu vajadzīgo informāciju, bet es neesmu pārliecināts, kur sākt, lai noteiktu, kāda veida atmiņas ir instalēta tagad. Un vēl jo svarīgāk, ko pirkt to aizstāt. Es zinu, ka 1GB stick bet es arī zinu, tas nav tik vienkārši, kā tikai tikt galā kaut ko atrisināt. Field Value Memory Module Properties Module Name Toshiba THMR1N8-7 Sērijas numurs 021AB102h Ražošana Date Week 44 / 2000 Module Size 128 MB (8 ierīcēm, 32 bankas) Moduļa veids RIMM modulis Memory Type DRAM Atmiņas ātrums PC714 (357 MHz) Module Width 16 bit Module Voltage 2.5 V Memory Module Features HeatSpreader Present Thermal Sensor Not Present Memory Module Manufacturer Uzņēmuma nosaukums Toshiba America Electronic Components, Inc Product Information http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik es varu pateikt jums DRAM, kas iepriekš datumi SDRAM un DDR RAM.
|
| |||
| |||
| Konstatēja dažas no Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Jūsu tiesības par to dārgi, bet tā man nav kaut kas ieguldīts to vēl es domāju izdevumi 100 $ par PC darbības XP Pro nav tāds slikts darījums. |
|
| |||
| |||
| Ja esat apmierināts nopirkt izmantot par Amazon vai eBay, tad šķiet, iegūt daudz lētāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu mēģināt šis skeneris, redzētu, vai ir teikts, kādi jums ir nepieciešams, lai noteiktu, es mēģināju meklē caur sarakstā, bet GX2 nebija tur (atleast no tā, ko es varēju redzēt)
| |||
| |||
| Tas ir nedaudz mulsinoša faktiski, kā es nezinu un nevar uzzināt tieši ko visi puisis ir darījis tai. Ja saka, tas GX1 bet skeneri man izmantot, tostarp Dell lietderība teic, ka tas ir GX2. Viss, ko es zinu tas tagad ir XP Pro, un es esmu diezgan pārliecināts, ka viņš laiž jaunu HDD tajā (pēriens 7 GIG drive!) Un cd degli. Perfekta tikai izmantojot internetu, kas ir iemesls, kāpēc es gribēju to. Viņš droši vien atjaunošana dažas lietas, bet es nezinu ko. Kad tas bija jauns es esmu pārliecināts, ka tas bija ļoti labs dators. Tas ir absolūts dinozaurs tagad gan ![]() Tāpat kā tas, bet ar divu disku diskdziņi. |
|
| |||
| |||
| Nu, ja tas ir GX1, jums var būt līdz pat 768MB RAM saskaņā ar ļoti lieta, |
|
| |||
| |||
| Quote:
Module Size 128 MB (8 ierīcēm, 32 bankas) <- Vai tas nozīmē, ka man ir dažas atvērts slots pievienot vairāk sticks? Es tiešām nezinu, ko es runāju par šeit, lai humora mani Nebūtu viņš ir, ir jāatjaunina vai jānomaina vismaz mātesplate vai procesors (neatkarīgi no tā sauc), lai iegūtu XP ekspluatē šādā vecu datortehniku? |
|
| |||
| |||
| Ai, pirms pirkt, es redzēju atmiņas biežums un domāju, ka tas CPU frekvenci, lai varētu vai nu max 768MB vai 384MB, vai jūs varētu izskatīties ar everest un redzēt, kas CPU tā saka, ka viss pieņemot, ka nekas cits nav mainīts . Bet mums būtu iespēja redzēt, ja kaut kas ir mainījies, ja mēs to zinām. |
|
| |||
| |||
| Es esmu pertty pārliecināts, ka viņš jāmaina vismaz mātesplati. Motherboard Name Dell OptiPlex GX200 Es neesmu redzēt CPU jebkur? |
![]() |
|
| Bookmarks |