![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som zdedila čiastočne zrekonštruovaný Dell Optiplex GX2 a som teraz snaží dostať na urýchlenie trochu. Jeho spustení XP Pro, ale má len 128 megabajt pamäte RAM a 114 sa používa tak je to samozrejme pomaly. Mám Everest tak môžu poskytnúť akékoľvek informácie potrebné, ale já nejsem jistý, kde začať určiť, aký druh pamäti je teraz nainštalovaný. A ešte dôležitejšie, čo kúpiť, aby ho nahradiť. Viem, že potrebujeme 1 GB Stick ale tiež viem, že to nie je tak jednoduchý, ako len pripojovanie niečo do nej. Pole Hodnota Memory Modul Vlastnosti Modul Meno Toshiba THMR1N8-7 Sériové číslo 021AB102h Výroba Deň Týždeň 44 / 2000 Veľkosť modulu 128 MB (8 zariadení, banky 32) Typ modulu RIMM modul Typ pamäte RDRAM Memory Speed PC714 (357 MHz) Šírka modulu 16 bit Modul napätie 2,5 V Memory Modul Funkcia HeatSpreader Súčasnosť Teplotné čidlo nie je prítomný Memory Modul Výrobca Názov spoločnosti Toshiba Amerika Electronic Components, Inc Informácie o produkte http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to nemôžem povedať, čo potrebujete RDRAM, ktoré pred dátumami SDRAM a DDR RAM.
|
| |||
| |||
| Nájdeno niektorí na Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Vaše právo asi bude drahé, ale pretože nemám nič investovala do neho zatiaľ Predpokladám, že výdavky na 100 dolárov za chod PC XP Pro nie je taký zlý obchod. |
|
| |||
| |||
| Ak máte radi kupujú použité na Amazon alebo eBay potom sa zdá, získať oveľa lacnejšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli by ste skúsiť tento skener, či hovorí, aké potrebujete pre definit, Snažil som sa hľadať v zozname, ale GX2 tam nebol (atleast z toho, čo som mohol vidieť)
| |||
| |||
| Je to trochu mätúci, ako vlastne nevím, a nedá sa zistiť, čo presne všetky chlap má urobiť, aby sa to. V prípade hovorí, že je to GX1 ale skenery mám použiť, vrátane Dell utilita hovoria, že je GX2. Všetko čo viem je, že teraz už XP Pro, a som si istá, že dal nový HDD v ňom (a monstrozní koncert 7 riadiť!) A CD vypaľovačku. Perfektné len pomocou internetu, čo je dôvod, prečo som to chcela. Má zrejme zaktualizovaný pár vecí, ale nevím co. Keď bol nový Som si istý, že to bol veľmi dobrý počítač. Je to absolútna dinosauři teraz keď ![]() Podobne ako tento, ale s dvoma diskami. |
|
| |||
| |||
| No, ak je to GX1, môžete mať až 768 megabajt pamäte podľa zásadnú vec, |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Module Veľkosť 128 MB (8 zariadení, banky 32) <- Znamená to som niektoré otvorené sloty pre pridanie viac hole? Naozaj neviete o čom hovorím tu tak humor mi Nebude to mať aktualizovať alebo nahradené aspoň základná doska alebo procesor (ako sa hovorí) dostat XP beží na takýto starý hardvér? |
|
| |||
| |||
| Pozor, ako si ich kúpite, videl som v pamäti frekvencie a myslela, že to bola frekvencia CPU, takže by mohol mať max 768megabajt alebo 384megabajt, môžeš pozrieť na Everest a pozrieť sa, aké frekvencie procesora je napísané, že to všetko za predpokladu, nič iného, bola zmenená . Ale mali by sme byť schopní zistiť, či niečo zmenil, keď vieme, že. |
|
| |||
| |||
| Som si istá, že Pertti zmenil aspoň základnej doske. Motherboard Meno Dell OptiPlex GX200 Já nevidím nikde frekvencie CPU? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help & poradenstvo | dfresh27 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 27. decembra 2008 05:49 |
| Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať | CompMadness84 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 12. mája 2008 16:02 |
| Hľadáme malú radu ... | derrenb | Web Design, hosting & SEO | 3 | 1. februára 2008 04:49 |
| Potrebujete poradiť | jsfs | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. decembra 2007 16:53 |
| Potrebujete poradiť sem plz | Albop | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. októbra 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |