![]() |
|
| |||
| |||
| Ben kalıtsal bir bölümü ve Dell Optiplex GX2 restore şimdi biraz hızlandırmak için bunu elde etmek için çalışıyorum. Bu XP Pro sadece 128MB RAM ve 114 onu bu yüzden açıkçası yavaş's kullanılıyor çalışıyor. Öyle herhangi bir bilgi gerekli verebilir ama burada bellek ne tür belirlemeye başlamak için emin değilim artık yüklü Everest var. Ve daha ne yerini almak için önemli. Ben bir 1GB sopa gerek ama ben de bu sadece bir şey tıkama kadar kolay değil biliyorum. Alan Fiyat Bellek Modülü Özellikleri Modül Adı Toshiba THMR1N8-7 Seri Numarası 021AB102h Üretim Tarihi Hafta 44 / 2000 Modül boyutu 128 MB (8 cihazları, bankalar 32) Modül Türü RIMM Modülü Bellek Tipi RDRAM Bellek Hızı PC714 (357 MHz) Modül Genişliği 16 bit Modül Voltajı 2,5 V Bellek Modülü Özellikleri HeatSpreader Present Termal Sensör değil Present Bellek Modülü Üretici Firma Adı Toshiba America Electronic Components, Inc Ürün Bilgileri http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim kadarıyla sen söyleyebilirsin RDRAM, ihtiyacınız olan ön tarihleri SDRAM ve DDR RAM.
|
| |||
| |||
| Bazı Amazon.com bulunamadı. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Hakkındaki doğru, ancak pahalı olan beri hiçbir şeyi bu henüz bir PC XP Pro gibi kötü bir anlaşma değil çalıştırmak için 100 $ harcama varsayalım yatırım yok. |
|
| |||
| |||
| Eğer mutluyuz, Amazon veya eBay sonra çok daha ucuz elde etmek için görünür kullanılan satın almak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu deneyebilirsiniz bu Tarayıcı, eğer diyor ne kesin için gereken sıralama bakın, ben listesini arıyorum, ama bu GX2 değil orada ne görüyorduk kimden (atleast) olduğunu
| |||
| |||
| Biraz ben ve bilmiyorum bulamazsanız tam tüm adam ne yaptı gerçekten kafa karıştırıcı's. Bu durumda bir GX1 ama Dell yardımcı programı da dahil olmak üzere I used the tarayıcıları, bir GX2 mesela söyledi. Tek bildiğim şimdi XP Pro ve oldukça o (a okkalı 7 iş sür!) Ve bir CD yeni bir HDD koymak eminim vardır bu. Mükemmel sadece bu yüzden onu aranıyor internet kullanma. Muhtemelen bir kaç şey güncelledi ama I don't know what. Ne zaman bunu çok iyi bir bilgisayar olduğunu eminim yeni oldu. Bu bir mutlak dinozor şimdi de's ![]() Bu ancak gibi çift disk sürücüleri ile. |
|
| |||
| |||
| Peki eğer bir GX1, onlara önemli şey göre RAM UPTO 768MB olabilir, |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eodule boyutu 128 MB (8 cihazları, bankalar 32) <- Bu daha fazla çubukları eklemeyi açık yuvaları var mi? Gerçekten ben böyle mizah yaz neden bahsettiğimi bilmiyorum Güncellemek için değil de sahip misiniz veya anakart işlemci veya en az (ne de denir değiştirilmiştir) gibi eski donanım üzerinde çalışan XP için? |
|
| |||
| |||
| Opps satın almadan önce, ben bellek frekansı gördüm ve CPU frekans olduğunu düşündüm, bu yüzden her ikisi de 768MB veya 384MB bir maksimum olabilir, size Everest bakacak ve bunu söylüyor, tüm yok varsayarak ne CPU frekansını, bkz değiştirildi . Ama herhangi bir zaman biliyorum değiştirildi görmek gerekir ki. |
|
| |||
| |||
| Ben pertty o değişti eminim anakartın en azından. Anakart Adı Dell OptiPlex GX200 Hiçbir yerde CPU frekansını görmek değil mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |