![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я успадкувала частково відновлено Dell Optiplex GX2 і тепер намагаються змусити його прискорити небагато. Її Running XP Pro, але має тільки 128 МБ оперативної пам'яті і 114 цього використовується так що, очевидно, повільно. Я Еверест Так може дати будь-яку інформацію, необхідну, але я не знаю, з чого почати, щоб визначити, який тип пам'яті встановлено зараз. І ще важливо, що купити для його заміни. Я знаю, що потрібно 1GB палицю, але я також знаю, що це не так проста, як все просто підключивши до неї. Поле Значення Властивості модуля пам'яті Назва модуля Toshiba THMR1N8-7 Серійний номер 021AB102h Виробництво Дата випуску Тиждень 44 / 2000 Розмір модуля 128 Мб (8 пристроїв, 32 банків) Тип модуля RIMM модуль Тип пам'яті RDRAM Швидкість пам'яті PC714 (357 МГц) Ширина модуля 16 біт Вольтаж модуля 2,5 V Модуль пам'яті Особливості Справжнє Heatspreader Thermal Sensor Not Present Виробник модулів пам'яті Назва компанії Toshiba America Electronic Components, Inc Інформація про продукт http://www.toshiba.com/taec/cgi-bin/...ily&FamilyID=7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я можу сказати вам необхідно RDRAM, яка попередньо датам SDRAM і DDR SDRAM.
|
| |||
| |||
| Знайшли на Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_pc...DRAM&x=11&y=20 Ваші права про те, дорога, але оскільки я не маю нічого інвестувала в неї ще я вважаю витрачати $ 100 на комп'ютер з операційною системою XP Pro не така погана справа. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви готові купити старі, на Amazon або eBay то виявляється, щоб отримати набагато дешевше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете спробувати цей Сканер, бачити, якщо він говорить, як потрібно для певної, я намагався дивлячись в список, але GX2 не було (Atleast від того, що я бачив)
| |||
| |||
| Це трохи заплутаним, як я насправді не знаємо і не можемо точно з'ясувати, що всі хлопець зробив до нього. Справа каже, що це GX1 сканерів, але я використовував, у тому числі утиліти Dell говорять, що це GX2. Все, що я знаю це тепер має XP Pro, і я впевнений він поставив новий жорсткий диск в ньому (колосальні диска 7 концерту!) І запису компакт-дисків. Ідеально підходить для використання тільки в інтернеті, яка чомусь я цього хотів. Він, ймовірно, оновлюється кілька речей, але я не знаю що. Коли він був новий я впевнений, що це був дуже хороший комп'ютер. Це абсолютний динозавр сих пір, хоча ![]() Подібно до цього, але з двома дисками. |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо це GX1, ви можете мати ДО 768 MB ОЗП згідно важливо те, |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Модуле Розмір 128 Мб (8 пристроїв, 32 банків) <- Чи означає це, у мене є відкриті слоти додати більше паличок? Я дійсно не знаю, що я кажу тут, так що гумор мені Хіба він не повинен мати оновлені або замінені по крайней мере, материнська плата або процесор (там воно називається), щоб отримати XP працює на старому обладнанні таке? |
|
| |||
| |||
| Ой, перш ніж купити, я побачив, частоту пам'яті і думали, що частота процесора, так що або вона може мати макс від 768MB і 384MB, може ви подивіться на Еверест і подивитися, що частота процесора вона каже, що всі припускаючи нічого не змінилося . Але ми повинні побачити якщо щось змінилося, коли ми знаємо, що. |
|
| |||
| |||
| Pertty Я впевнений, що він змінився, принаймні платі. Плата Dell OptiPlex GX200 Я не бачачи частоту процесора де-небудь? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога & консультацій | dfresh27 | Генеральний обладнання чат | 2 | 27 грудня 2008 05:49 |
| Необхідність консультацій, про які Web Cam To Get | CompMadness84 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 12 травня 2008 16:02 |
| Потрібні поради мало ... | derrenb | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 1 лютого 2008 04:49 |
| Потрібна поради | jsfs | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 грудня 2007 16:53 |
| Потрібна поради тут PLZ | Albop | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 08:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |