![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз току що 2x 1GB RAM за ъпгрейд ми Acer се стремят L3600, тъй като той само трябваше 2x 512MB включена. Знам, че тя може да бъде обновен до 2GB общо, но когато аз вчера го инсталирали на компютъра не би мощност, и сигнал два пъти (съвсем тихо издава сигнал), тогава изключен отново. Защо ще го правиш това? Овена е съвместим с този компютър, както аз преди да се допита закупени, но тя трябва да инсталирате никакви проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте като ги назад и се опитва някои нови, все още нищо не опитате различни марки на паметта също така не забравяйте да си земята първо преди да боравите овен като статично може да увреди овен лесно. този също защо някои магазини приучавам възстановяване или да ви смени също опитайте пускане обратно в Стари паметта за да види дали всичко продължава да работи за да се изключи всякакви други проблеми, които биха могли да се случи, тъй като на размяна на отговорност
|
| |||
| |||
| Опитайте се само 1 пръчка на новия овен в момент, оставяйки Ви с 1GB. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, този какъв продавачът е предложено, ще го пробвам утре. Може би, че една от пръчки на RAM е повреден |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не се споменава каква RAM сте закупили ... тя трябва да бъде DDR2 PC2-5300 ... Ако това за какво е и 2 издава сигнал са кратки, а след това тя не звучи като лоша пръчка.
| |||
| |||
| Цитат:
Да съжалявам, че е DDR2 PC2-5300, и сега е повреден модул. Опитах двете нови творби, но и една друга doesn't. Опитах ги заедно и на собствените си и така ще изпрати повреден модул назад |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| KVM превключвател, че има USB връзка | robina80 | Общи Хардуер Чат | 6 | 14-ти септември 2009 13:58 |
| Лаптоп няма да се включите | SlapnutSkits | Общи Хардуер Чат | 4 | 2-ро Юни 2008 11:53 |
| Как да преминат на CPU HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 16-то Apr 2008 17:24 |
| Мрежата Switch | Jonathon28 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 12 Дек 2007 14:38 |
| Ще преминат? | Clare89 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 18-ти септември 2007 07:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |