![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dostal 2x 1GB RAM upgradovat své Acer Aspire L3600, jak to jen 2x 512mb ceně. Vím, že to může být povýšen do 2gb celkem, ale když jsem ji včera instalované v počítači nebylo moc, a dvakrát pípnutí (velmi tiché pípnutí), poté se opět vypne. Proč by to děláš? RAM je kompatibilní s tímto počítačem, jak jsem před tázal jsem zakoupila, ale měl by instalovat bez problémů |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste přičemž je zpět a snaží některé nové stále nic zkusit jinou značku paměti také pamatovat na zem před sebe první manipulaci ram jako statické může poškodit ram snadno. to je také důvod, proč některé obchody zvyklý náhradu nebo vám náhrady také zkusit uvedení zpět ve Vašem staré paměti, abyste zjistili, zda vše, co ještě funguje vyloučit jakékoli jiné problémy, které by mohly z stalo od prohodit nad
|
| |||
| |||
| Zkuste jen 1 dřevo nové ram v době odchodu vám s 1 GB |
|
| |||
| |||
| Díky, to je to, co má prodávající navrhoval, bude zkusit to zítra. Mohl by se stát, že jeden z hole RAM je chybná |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty neuváděla RAM, co jste si zakoupili ... je třeba DDR2 PC2-5300 ... v případě, že to, co to je a 2 pípnutí jsou krátké, pak to zní jako špatný hůl.
| |||
| |||
| Citace:
Ano, promiňte, že je DDR2 PC2-5300, a je nyní vadného modulu. Pokoušeli oba nové a jeden funguje, ale ostatní doesnt. Pokoušel jim dohromady a na své vlastní, stejně tak, zašle vadný modul zpět |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| KVM přepínač, který má USB připojení | robina80 | Obecné Hardware Chat | 6 | 14.září 2009 13:58 |
| Laptop nebude zapnutí | SlapnutSkits | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. června 2008 11:53 |
| Jak CPU Switch to HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 16. duben 2008 17:24 |
| Síť Switch | Jonathon28 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 12. prosince 2007 14:38 |
| Se i zmenu? | Clare89 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 18. Září 2007 07:18 |
| Thread Nástroje | |
| |