![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan je dobio 2x 1GB RAM-a za nadogradnju mojim Trpak Težiti L3600, jer je jedini imao 2x 512MB uključeno. Znam da to može biti samo nadograditi do 2GB ukupno, ali kad sam ga jučer instaliran računalo neće moći gore, i pisak dva puta (sasvim miran beeps) onda isključen opet. Zašto bi to biti događaj ovaj? RAM je kompatibilan s ovom računalu kao što sam ja pitao prije nego sam kupio ali bi trebalo instalirati bez problema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokušajte ih uzimajući leđa i pokušava neke nove još uvijek ništa probati drugačiji brand memorije isto tako zapamtiti da se zemlja prvi prije rukovanja ovna kao statički RAM lako može oštetiti. thats također razlog zašto neke trgovine navika povrat ili dati zamjene također pokušati staviti natrag u svoj stare memorije za vidjeti da sve i dalje radi u pravilu iz bilo koje druge probleme koji bi se dogodilo jer je trampa preko
|
| |||
| |||
| Pokušajte samo 1 štap od novih ovna na vrijeme te odlazak sa 1GB. |
|
| |||
| |||
| Hvala, taj što prodavatelj je sugerirao, htijenje popuštanje Internet probati sutra. Mogao bi dobro da je jedan od štapova RAM je greškom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi ne spomenuti ono što ste kupili RAM-a ... Internet bi trebao biti DDR2 PC2-5300 ... ako je to ono što je i 2 će se oglasiti su kratke, onda to čini kao loš štap.
| |||
| |||
| Quote:
Da to je žao DDR2 PC2-5300, a sada je modul neispravan. Pokušao oba novih djela, ali i jedan drugi doesnt. Pokušao ih zajedno i na svoje, kao da će poslati modul neispravan nazad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| KVM Switch koji ima USB veze | robina80 | General Hardware Chat | 6 | 14 rujan 2009 13:58 |
| Laptop nece upaliti | SlapnutSkits | General Hardware Chat | 4 | 2. lipnja 2008 11:53 |
| Kako Switch CPU's POMOZITE !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 16. travanj 2008 17:24 |
| Mrežni prekidač | Jonathon28 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 12. prosinac 2007 14:38 |
| Hoću li se prebaciti? | Clare89 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 18. Ruj 2007 07:18 |
| Thread Tools | |
| |