![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Épp most van 2x 1GB RAM frissíteni én Acer Aspire L3600, mivel csak 2x 512MB is. Tudom, hogy csak a frissített 2GB összesen, de mikor tegnap beiktatott ez a számítógép nem hatalom, és bip kétszer (egészen halk sípolás), majd kikapcsol, újra. Miért kell ezt? A RAM kompatibilis ezen a gépen, ahogy azt kérdezte, mielőtt megvásárolt, de el kell telepíteni problémák |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try azok vissza, és megpróbál újakat még nem próbálja meg a különböző márkájú memóriát is emlékszem, hogy földet magad első kezelés előtti statikus RAM károsíthatja ram könnyen. thats miért is szokás egyes üzletek visszatérítés vagy adjak cserével is próbálja újra a régi emlék, hogy ha minden szabály továbbra is dolgozik azon, hogy bármilyen más probléma, ami a történtek óta több mint csereberél
|
| |||
| |||
| Próbálja csak 1 kibír az új ram egy olyan időszakban, hiszen az 1 GB. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, amit mi az eladó azt javasolta, majd azt próbálja holnap. Jól tudta, hogy a pálca RAM hibás |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt nem említette, hogy milyen RAM vásárolta ... Meg kell DDR2 PC2-5300 ... ha ez az, amit ez a 2 rövid hangjelzést ad, akkor ez úgy hangzik, mintha egy rossz bot.
| |||
| |||
| Idézet:
Igen sajnálom, hogy DDR2 PC2-5300, és most egy hibás modul. Próbált mind újak és az egyik működik, de a többi doesnt. Próbálták őket együtt, és saját maguk is úgy fog küldeni a hibás modul vissza |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| KVM switch, mely USB csatlakozás | robina80 | Általános fémáru Chat | 6 | Szeptember 14, 2009 13:58 |
| Laptop nem kapcsoljuk be | SlapnutSkits | Általános fémáru Chat | 4 | 2. június 2008 11:53 |
| Hogyan kapcsoljuk CPU segítséget !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 16. április 2008 17:24 |
| Hálózat Switch | Jonathon28 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 12. december 2007 14:38 |
| Én váltani? | Clare89 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 18. Szeptember 2007 07:18 |
| Téma eszközök | |
| |